Prosba o vyplnění dotazníku (výchova dětí)
Prosba o vyplnění dotazníku (výchova dětí)
Dobrý den,
předem se omlouvám, že vás tady s tím otravuju. Píšu diplomovou práci, která se týka výchovy dětí. Moc bych vás chtěla poprosit, pokud máte alespoň jedno dítě starší 3 let (tedy i dospělé děti), zda byste mi nevyplnili následující dotazník:
http://mezigeneracni-prenos-stylu-v.vyplnto.cz/
Vím, že to téma vůbec nesouvisí se zdejší diskuzí, ale moc by mi to pomohlo se získáním více mužských respondentů. Na jiných fórech o výchově dětí apod. se moc tatínků nevyskytuje a mám tudíž v dotazníku převážnou většinu žen, což je škoda.
Děkuji, Markéta.
předem se omlouvám, že vás tady s tím otravuju. Píšu diplomovou práci, která se týka výchovy dětí. Moc bych vás chtěla poprosit, pokud máte alespoň jedno dítě starší 3 let (tedy i dospělé děti), zda byste mi nevyplnili následující dotazník:
http://mezigeneracni-prenos-stylu-v.vyplnto.cz/
Vím, že to téma vůbec nesouvisí se zdejší diskuzí, ale moc by mi to pomohlo se získáním více mužských respondentů. Na jiných fórech o výchově dětí apod. se moc tatínků nevyskytuje a mám tudíž v dotazníku převážnou většinu žen, což je škoda.
Děkuji, Markéta.
Naposledy upravil(a) MarkétaK dne úte 12 bře 10:43, celkem upraveno 1 x.
Re: Prosba
težn sem si zaškrtal, jak ty svoje pazgřifce řežu rákoskou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To bylo jednoduché, stačilo u prvního dát ne a bylo .
- GeneHawkins
- Letec
Uprav si nadpis, ty ko...o...
Děkuji všem, co již vyplnili
Arkisi to si mě teda dostal škoda, že takto vyplněné dotazníky se nepočítají
Arkisi to si mě teda dostal škoda, že takto vyplněné dotazníky se nepočítají
Jaký nadpis myslíte?
- GeneHawkins
- Letec
Nadpis by měl charakterizovat vlákno, a ne takovýto nicneříkající. To je na diskuzním fóru prasárna. Nevyplňuju.
Re: Prosba o vyplnění dotazníku (výchova dětí)
1, ne a další otázky nebyly
- ikdyž možná jen o svých potomcích a nasledovatelích rodu nevím.
- ikdyž možná jen o svých potomcích a nasledovatelích rodu nevím.
Slow and serious
Re: Prosba o vyplnění dotazníku (výchova dětí)
ten dotazník je určen výhradně pro osoby, které vychovávají či vychovaly dítě, první otázka je právě filtrační, až v případě odpovědi ano následují otázky o demografických údajích a o výchově svých dětí. I tak děkuji za účast a snahu