Zdarec,
už mě štve plastový věnec, a tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nezná nějakou dobrou firmu, která by mi to potáhla kůží (nejlépe rožnovsko a nebo brno). Problém je, že to je na C4, která má volant s pevným středem, takže se mi to nechce samotnému sundávat. Ideálně bych si to představoval tak, že to k nim po předchozí domluvě dovezu, chvíli si pochodím po městě/okolí a vyzvednu si auto s už obšitým volantem zpět na místě. Chtěl bych, aby to vypadalo + - jako volant z C4 VTS.
Jinak, pokud by někdo měl tip, kde sehnat rovnou VTS volant za rozumné peníze, tak bych byl úplně nejradši - dal bych si to do servisu přehodit a hotovo.
Dík moc
Obšití volantu kůží
Obšití volantu kůží
Rychlost zabíjí!
Re: Obšití volantu kůží
Akorát jsem si teď nechával pošívat semišák do hondy, nejdřív jsem chtěl alacantaru a pak mě přemluvili na obrácenou kůži a ještě ho trochu rošířily (o 2mm). Zpracování slušný a rychlý (prakticky to poslali obratem), jen jim ho tam musíš poslat, což pro tebe asi nebude. Firma: volantech.
Tady je výsledek:
Tady je výsledek:
Naposledy upravil(a) jarka dne úte 18 pro 13:01, celkem upraveno 3 x.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Néní pikčrz
před lety vím, že to dělal někdo přímo tady, ale za čerta si nemůžu vzpomenout kdo.. popřemýšlím ještě
Pravda vyděsí
Udělej si to sámaikoN píše:Zdarec,
už mě štve plastový věnec, a tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nezná nějakou dobrou firmu, která by mi to potáhla kůží (nejlépe rožnovsko a nebo brno). Problém je, že to je na C4, která má volant s pevným středem, takže se mi to nechce samotnému sundávat. Ideálně bych si to představoval tak, že to k nim po předchozí domluvě dovezu, chvíli si pochodím po městě/okolí a vyzvednu si auto s už obšitým volantem zpět na místě. Chtěl bych, aby to vypadalo + - jako volant z C4 VTS.
Jinak, pokud by někdo měl tip, kde sehnat rovnou VTS volant za rozumné peníze, tak bych byl úplně nejradši - dal bych si to do servisu přehodit a hotovo.
Dík moc
jarka: jj, volantech vypadá solidně, ale je to až v Trutnově, takže si to nechám jako zálohu, kdyby nebylo nic bliž
brus: pokud si někdy vzpomeneš, tak prosím napiš
krysa: na to jsem moc levý, vypadalo by to jak smažené cibulové kolečko z burgr kinga
brus: pokud si někdy vzpomeneš, tak prosím napiš
krysa: na to jsem moc levý, vypadalo by to jak smažené cibulové kolečko z burgr kinga
Rychlost zabíjí!
taky se dá koupit kožený potah a nemyslím tím takový ty tuningový navlíkačky. Je to předchystaný s dírkama na přišití šňůrkou. Ale je to samozřejmě univerzál, ne přesně na daný typ volantu, jen kruh na obvod takže hodně záleží na tvaru příček jak to tam sedne. Někde to vypadá blbě ale viděl jsem to třeba v Mini a sedělo to jak když to tam patří. Ono to auto je plný bizarností takže vůbec nevadilo že to nepokrývá i příčky.
Jedna firma prodává kožený potah , který se namočí, navlíkne na volant a nechá uschnout, takže pak pevně sedí. Prý to vypadá perfektně. Kupoval to někdo přede mnou ve frontě a prodavač se tvářil, že je to tutový. Jestli tě to zajímá, dám odkaz.