Piratsky koutek
Piratsky koutek
Zdravim vsechny piraty, byl bych rad kdyby se tu diskutovalo o ruznych piratskych hrdinskych skutcich a jinych zajimavostech
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Re: Piratsky koutek
2.0i 107kW
Myslím, že toto video bylo i v televizi. Zajímalo by mě, co ty lidi vede k tomu, natočit tak ubohé video
2.0i 107kW
co jsem slysel tak to pry skoncilo hroznou rezbou
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
hodně velkou ...pak přijeli PACHové a sázeli na na řidiče kdo vyhraje bitku. Peněz měli dost z pokut.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
[quote="šmoula"]jj, řežba jako kráva
už vidím ty titulky na TV Nova .... Strašlivé video má pokračování, piráti se poprali ..Standa : takové agresory musíme dostat ze silnice, Leoš mohli zabít rodinu s kočárkem
už vidím ty titulky na TV Nova .... Strašlivé video má pokračování, piráti se poprali ..Standa : takové agresory musíme dostat ze silnice, Leoš mohli zabít rodinu s kočárkem
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
nagelovani samponci si stejne nic jinyho nezaslouzi
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW