Autosalon TV Prima
Autosalon TV Prima
Tesil jsem se na test noveho Acka, tak jsem si privstal abych chytnul autosalon na prime a jsem zhnusenej!
Co jsem se dozvedel:
- pan moderator je odvarenej z toho jak auto vypada zvenku, ale uz nerekne, jestli auto takhle vypada standard nebo jestli to jsou naky amg dokraslujici polozky ceniku
- castecne retro interier je fakt cool
- moderatora stve chybejici docking stanice na ipad nebo iphone
- auto zere 7.8l kdesi v hoskejch serpentinach, asi v nemecku
Co jsem se nedozvedel:
- kvalita interieru, slicovani, materialy
- hlucnost
- co umi/neumi palibni system
- je to auto vlastne fwd nebo rwd?
- kolik bude stat, aspon cca
- jak se chova podvozek, komfort na ruznych povrsich vs velikost kol
...a bambilion dalsich veci
To se proboha nemuzou aspon trochu zamyslet co by potencionalniho zakaznika prislusne tridy auta mohlo zajimat. Chapu ze se behem 10 minut neda rict vsechno, ale tohle je fakt tragicky
Co jsem se dozvedel:
- pan moderator je odvarenej z toho jak auto vypada zvenku, ale uz nerekne, jestli auto takhle vypada standard nebo jestli to jsou naky amg dokraslujici polozky ceniku
- castecne retro interier je fakt cool
- moderatora stve chybejici docking stanice na ipad nebo iphone
- auto zere 7.8l kdesi v hoskejch serpentinach, asi v nemecku
Co jsem se nedozvedel:
- kvalita interieru, slicovani, materialy
- hlucnost
- co umi/neumi palibni system
- je to auto vlastne fwd nebo rwd?
- kolik bude stat, aspon cca
- jak se chova podvozek, komfort na ruznych povrsich vs velikost kol
...a bambilion dalsich veci
To se proboha nemuzou aspon trochu zamyslet co by potencionalniho zakaznika prislusne tridy auta mohlo zajimat. Chapu ze se behem 10 minut neda rict vsechno, ale tohle je fakt tragicky
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Re: Autosalon TV Prima
Mě nejvíc sralo, jak jsou odvařený ze start a stop., berou to jako mega výhodu a věc, za kterou je dobrý si připlatit! Respektive minulej tejden to tak bylo, znova už na to koukat nebudu.
TSs
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Ja jsem cekal u reportaze na rapid na skrabku....a... byla tam, Pepa ji zminil, dokonce ji bylo venovano vice casu nez podvozku...No jo, je to herec a dela zabavu... na opravdove testy mame AF a p. Jandu
Pepa je krutopřísný tester a řekne vše, co je třeba ... řekněme si na rovinu, že tento pořad a jeho vývoj určuje někdo jiný než samotní mkoderátoři. Představit nové áčko v Autosalonu stojí nějaké všimné Mercedes potažmo importéra, takže to těžko můžou zkosit. A měl pravdu, fakt to vypadá lépe než 1er ... když 1er, tak jedině s mapacketem v nějaké decentní barvě.
Autosalon, stejně tak jako to na Čt1 (Auto Moto Revue - ??), je tak maximálně pro zasmání, i když ani to ne...
Expert František testuje !!! Hudba jak z Čelistí a pak se dozvíme, že udýchanej expert František, co si hraje na dvacetiletýho kluka, se pokusí dát do kufru auta křeslo a že ho nejvíce zaujalo řešení knoflíku na zapínání mlhovek, ale naopak ho zklamalo, že auto nemá start and stop.
Expert František testuje !!! Hudba jak z Čelistí a pak se dozvíme, že udýchanej expert František, co si hraje na dvacetiletýho kluka, se pokusí dát do kufru auta křeslo a že ho nejvíce zaujalo řešení knoflíku na zapínání mlhovek, ale naopak ho zklamalo, že auto nemá start and stop.
tak start and stop zminuji v autosalonu uz vice nez rok... ale v kontrastus tim uvadeli jako sponzora vartu, ktrera nabizela autobaterie podporujici start/stop technologii... hlavne nenapadne a nezaujate
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak já na Autosalon koukám na internetu, nemá čas sledovat televizi.
Co mě překvapilo, že "blondýna" ze soutěže se odtajnila (závodnice do vrchu) a prozradila, že pro Autosalon bude testovat auta. tak se třeba dozvíme i víc, než že má auto škrabku a start-stop systém
Co mě překvapilo, že "blondýna" ze soutěže se odtajnila (závodnice do vrchu) a prozradila, že pro Autosalon bude testovat auta. tak se třeba dozvíme i víc, než že má auto škrabku a start-stop systém
-
- Řidič začátečník
autosalon je strašná šaškárna...
já teď náhodně v TV trefil asi nějaký reprízový díl, kdy "expert" Radek byl vyslán do zahraničí testovat GT-86 a všechno, co jsem se z jeho úst dozvěděl bylo, že "auto je velmi zábavné"...
Jinak jen spousta kydů o vzhledu a přežvýkané technické údaje z prospektu.
já teď náhodně v TV trefil asi nějaký reprízový díl, kdy "expert" Radek byl vyslán do zahraničí testovat GT-86 a všechno, co jsem se z jeho úst dozvěděl bylo, že "auto je velmi zábavné"...
Jinak jen spousta kydů o vzhledu a přežvýkané technické údaje z prospektu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Me se libi, jak ti exoti uchcavaji z Lexusu a ze Subaru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na to se nedá dívat, jedou za čas to pustim a je to fakt tragický... Fakt by mě zajímalo, jestli to má nějakou sledovanost, protože se tam člověk nedozví vůbec nic a ještě je to ke všemu dost trapný
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!