Autopůjčovna
-
- Autoškolák
Autopůjčovna
Zdravim,
jelikož se toto léto chystám na cestu do ciziny a chci si pujčit auto z autopůjčovny, chtěl jsem se vás zeptat, jestli někdo nemáte z nějakou autopůjčovnou zkušenosti popřípadě nějaké tipy na co si dát pozor. Předem vám všem díky za odpověď.
jelikož se toto léto chystám na cestu do ciziny a chci si pujčit auto z autopůjčovny, chtěl jsem se vás zeptat, jestli někdo nemáte z nějakou autopůjčovnou zkušenosti popřípadě nějaké tipy na co si dát pozor. Předem vám všem díky za odpověď.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autopůjčovna
Podle toho, kde v cizině.
Obecně je potřeba si dát pozor na poškození karoserie a kol - zda jsou zapsaná v předávacím protokolu.
Já osobně si vždy připlácím za plné pojištění.
Pokud je to auto na dovolené - Řecko, Kypr, IT, atd., tak pozor na podmínky, na co všechno se vztahuje pojištění - některé, i plné pojistky, totiž vylučují z podmínek poškození kol a podvozku.
Jinak používám Hertz, Europcar, AVIS...
Obecně je potřeba si dát pozor na poškození karoserie a kol - zda jsou zapsaná v předávacím protokolu.
Já osobně si vždy připlácím za plné pojištění.
Pokud je to auto na dovolené - Řecko, Kypr, IT, atd., tak pozor na podmínky, na co všechno se vztahuje pojištění - některé, i plné pojistky, totiž vylučují z podmínek poškození kol a podvozku.
Jinak používám Hertz, Europcar, AVIS...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Autoškolák
Špatně jsem se vyjádřil, jde mi o zapůjčení tady v Česku a cestu do ciziny. O Europcar jsem taky uvažoval, ale jejich záloha na auto se mi zdá trochu přehnaná. Přesto děkuju za radu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zkus Czechocar...je to česká firma a mohla by s nima být dohoda...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jestli by tě nevyšlo levněji to auto koupit v autobazaru a po návratu zase prodat.
-
- Autoškolák
To pavproch: Jsem z Prahy, Nový JIčín je pro mě trochu z ruky, ale děkuju.
To ultima ratio: Dobrej nápad no, ale to nevim co by to bylo za trosku.
To ultima ratio: Dobrej nápad no, ale to nevim co by to bylo za trosku.
Já jsem tohle minulý rok taky řešil a jako nejvýhodnější se mi zdál Simix - 800 korun na den paušál, žádná platba za km atp. Byl to teda vylítanej Cadillac SRX, spotřeba cca 10 - 12 na sto ale těch 8 kil na den + benál vyšlo o hooodně levněji než nějaká Oktávka nebo Yeti s platbou za den i najetý km u ostatních půjčoven. Nalítal jsem za těch 10 dní asi 6 tisíc km. 4x4 na pláži super a panoramatická zasouvací třecha taky. Jinak se to auto z inzerce ztratilo, tak třeba maj nějaký jiný.
http://www.simix.cz/pujcovna-vozidel-nahradni-vuz
-
- Autoškolák
To zní docela lákavě, i by mi to při cestě do Norska docela vyhovovalo Hele a platila se nějaká kauce nebo tak něco?525iX píše:Já jsem tohle minulý rok taky řešil a jako nejvýhodnější se mi zdál Simix - 800 korun na den paušál, žádná platba za km atp. Byl to teda vylítanej Cadillac SRX, spotřeba cca 10 - 12 na sto ale těch 8 kil na den + benál vyšlo o hooodně levněji než nějaká Oktávka nebo Yeti s platbou za den i najetý km u ostatních půjčoven. Nalítal jsem za těch 10 dní asi 6 tisíc km. 4x4 na pláži super a panoramatická zasouvací třecha taky. Jinak se to auto z inzerce ztratilo, tak třeba maj nějaký jiný.