Stránka 1 z 36
Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 10:55
od šmoula
Uvařili jste něco dobrého a chcete se podělit s vostatníma? Nevíte jak se vaří brambory? Nevadí, zeptejte se a my Vám poradíme 8-)
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 10:58
od Moucha
jak to souvisí s auty?
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 10:58
od acer.t
Jak se vaří brambory ?
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 10:58
od šmoula
S plným žaludkem se řídí hnedka lépe
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 11:00
od Moucha
šmoula píše:S plným žaludkem se řídí hnedka lépe
tak to jedině :mrgreen:
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 11:10
od Pajjoun
Když tu padly ty brambory. Jak dlouho je vaříváváte? Nějak jsem na ně zapoměl, tak nevim, jestli je ta hodinová lázeň ve vroucí vodě nijak nepoznamenala.
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 11:12
od šmoula
Je to individuální. Musíš to čekovat, abys je nerozvařil. Nejlepší způsob jak zjistit, jestli už jsou uvařené, je píchnout do nich, případně je překrojit. Pokud jdou lehce překrojit, tak sou uvařené. nezapomen je ale osolit a pokud je chceš mít chutné, tak tam hodit trochu kmínu
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 11:14
od Pajjoun
Osoleno bylo a měkký jsou taky dost. Naštěstí sem si vzpomněl na to, že je vařim, ve správnou chvíli.
Teď už jenom nechat vystydnout a začít tvořit.
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 11:14
od Moucha
jsou brambory dietní?
Re: Gastronomické okénko
Napsal: stř 16 úno 11:14
od šmoula
No hodina je kapku hodně. Pokud si je vařil hodinu a vřelo to, tak budou zřejmě solidně rozvařený :lol: