Depozit

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
tonda1993
Spolujezdec

Depozit

Příspěvek od tonda1993 »

Dobry den...
jsem z Olomouce...
a chci se zeptat co obnáší depozit... resp. kam zajít..
mam fiat uno pojistka my končí 20.2.2012
teď trochu k situaci:
uno jsem koupil (pronájem, mam plnou moc) v řínu bez STK.. tak ho od řina připravuji na STK ale ještě tak min pul roku budu...
pokračovat v pojísce která byla 4200 taky nebudu uzavřu novou... ale až po STK...

Všem děkuji za odpovědi...

PS: z autem je to trochu složitější v případě dotazu zodpovím...
mmira
Moderátor

Re: Depozit

Příspěvek od mmira »

depozit je jednoduchy, vezmes velky a maly technicak, znacky, plnou moc, pokud neni tvoje, a zajdes na registr na tr Kosmonautu. zalezitost na 5 minut. znacky umyj.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jaxe fčíl připravuju na plnění si snů (ref Z4), taxem dostal VELMI zajímavou informaci od své pojišťovačky:

Allinaz má pojistnou fíčuru pro auta, která nejezdí celý rok: do pojistky se napíše, ve kterých měsících v roce se NEPŘEDPOKLÁDÁ provoz auta (u summer driver např. listopad až únor vč.), pojistka je pak o dsot levnější a.... nemusí se na ingspektorát se značkam do depozitu... finta je v tom, že s autem můžu vyjet i v těch měsících, kdy provoz nepředpokládám, ale .... zatímco v běžném období mám např. 10% spoluúčast na havarijce, tak ve vyjmenovaných, kdy se nepředpokládá provoz, mám spoluúčast 90%.... mně sa ta myšlenka velmi zamlouvá, hlavně proto, že nebudu muset mít styk... s úřadem...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

zajimave, to musim prozkoumat s ohledem na M3
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět