Wellness hotel / Pardubický, Královehradecký, Olomoucký,Vys.
Wellness hotel / Pardubický, Královehradecký, Olomoucký,Vys.
Nevíte někdo prosím o nějakém dobrém welness hotelu v uvedených krajích - Pardubický, Královehradecký, Olomoucký, Vysočina?
Díky moc
Alex..
Díky moc
Alex..
Re: Wellness hotel / Pardubický, Královehradecký, Olomoucký,
Je to wellness hotel?Samotný hotel nabízí svým hostům širokou nabídku vyžití po celý rok ať už ve sportovním hotelovém centru kde najdete ricochet, malou kopanou, stolní tenis, bazén, aerobic, moderní fitness s kardio zónou, vibračními plošinami a také aerobním sálem nebo pro chvíle relaxace nabízí whirpool, saunu, solária, masáže a také největší solnou jeskyni v okrese. Pro lyžaře, kteří navštíví hotel ELEGANCE je nově k dispozici také vytápěná lyžárna.V prostorách hotelu je také umístěna zábavní herna s posezením a barem kde můžeme svým hostům nabídnout golfový simulátor, bowling, kulečník, snooker, šipky, stolní fotbálek a hokej, air hokej a také pokerový salonek pro karbaníky.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hotel Happy Star kousek od Znojma, byl jsem a spokojenost... Ve volném čase nákupy ve Freeportu nebo ve Vídni, kousek od termálů v Laa, je tam v okolí co dělat. Ale není to úplně kraj Vysočina no
sporthotel ve veletově.... já tam teda už několkrát spal na služebce ale welness ani sport sem nepoužil....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já tě ubytuju, ale na welnes si zajdi jinam možná bych sehnal nějakou 15tku co by tě podrbala
SSS - vdechne tě do života
že já blbec to sem vůbec dával
Já se bojím, že někdo, kdo si vaří kafe na plynovém vařiči v lednu na dálničním odpočívadle bude mít trochu jiné nároky, než strejda Alek... Ale nic ve zlém...pavproch píše:sporthotel ve veletově.... já tam teda už několkrát spal na služebce ale welness ani sport sem nepoužil....
I když, Sašo, co? Tady by se ti mohlo líbit