Puklice

Volné diskuse na libovolná témata...
quasimoto
Pan Řidič

Puklice

Příspěvek od quasimoto »

Nakolko sa mi nepacia original puklice, chcem sa opytat ci nemate tipy na nejake slusne vyzerajuce puklice, ktore su kvalitne = drzia na disku.

Dnes som v jednom obchode nasiel velmi pekne, ale skratka nedrzali pevne a nechcem ich mat uchytene paskami...

Mam sadu novych zimnych kolies takze radu predat a kupit hlinikove disky nepovazujem za relevantnu :)
HondaMan
Letec

Re: Puklice

Příspěvek od HondaMan »

Osobně bych jezdil bez poklic.
2.9T RWD
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak tak, bez poklic úplně v pohodě. Pamatuju, jak jste se mi smáli, že jsem neměl přes zimu elektrony na RSku, ale když jsem před pár dny viděl novou E-klasse na plechách, tak už mě nepřekvapí nic :-D
siol.a
Řidič začátečník

Příspěvek od siol.a »

Taky zadny anebo naopak udelat paradu poklicema s vestavenyma karbonovyma kotoucema. :D
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Poklice jsou fakt naprd, ty originální držej stejně na prd jako neoriginální. Povedlo se mi v bazaru sehnat za dobrou cenu 4 originalni skoda puklice, uz nemam ani jednu :D Tedka mi zase 1 chybi, jel sem prezout auto, a rikam si, kaslu na stahovaky dam je tam doma. Prijedu domu a puklice je fuč :D
2.0i 107kW
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

To máte z toho, že nepoužíváte ty správné puklice, kdyby vám držely za šrouby, jako tyhle, není problém B-)
Obrázek
Rychlost zabíjí!
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Mne vydrzali origo pukluce na minulom aute (seat) 3 roky full time (leto aj zima), takze nemyslim ze nedrzia.

Skusim este spravit to,ze mam jedny R16 VW, ktore nepouzivam a vybrat s nich tu kovovu obruc a dat ju do neorigo puklice - to by mohlo drzat. Kedze chyba neorigo puklice je, ze ta obruc je asi prilis volna.
ratus ratus
Pan Řidič

Příspěvek od ratus ratus »

Puklice jsou na hovno.
Uživatel neexistuje :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

HondaMan píše:Osobně bych jezdil bez poklic.
+1
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Já bych šel do originálních. Na novejch autech vypadaji neorigo dost blbě. (u starejch je to fuk, tam byly originály tak hnusný, že se to těžko překonává :D)

Navíc jak se teď dělaji kola velký, tak to je o to horší. Ještě tak do 15" poklice jdou, ale ta samá poklice co na menších kolech nevypadá zle je na třeba 16,17" naprosto k zblití.
TSs
Odpovědět