Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
A já pořád nechápal, pro koho jsou seriály na PrimaCool: " jak pracujeme" "stavíme motorku a hádáme se" "co jsme našli ve skladu" a podobné hovadiny. Tak to je přesně pro kamarády od Štěpána
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Já teda posledních asi 10 let nemám TV resp. nikdy v životě jsem svoji TV neměl, ale nedávno jsem viděl "co jsme našli ve skladu" a přišlo mi to docela cool. I když teda pořad pro náročného diváka to asi není...
2.9T RWD
Já na ty Války skladů (koupíme sklad za pár tisíc a tam najdem originály zbraní za statisíce) a Mistry zastaváren (kupujeme v nějakým pochybným shopu ve Vegas krámy co nám kdo přinese) koukám hrozně často na pozadí nějaký práce. Je to prdel.
A jak se jmenuje ten seriál o stavění motorek teď nevim, běhá tam ten tlustej týpek s knírem jak mrož. Ale to je moje srdcová záležitost. "Bylo to moc krátký, tak jsem to ještě zbrousil, ale furt je to nějak napiču a nevychází to, táta mě zabije"
A jak se jmenuje ten seriál o stavění motorek teď nevim, běhá tam ten tlustej týpek s knírem jak mrož. Ale to je moje srdcová záležitost. "Bylo to moc krátký, tak jsem to ještě zbrousil, ale furt je to nějak napiču a nevychází to, táta mě zabije"
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jo, víceméně jedinej pořad kterej si na TV zapnu jsou Mistři zastavárny, jinak mám TV jen jako monitor pro PC
Je to strašná sranda
Je to strašná sranda
Americký chopper se to jmenuje, už jsem to našel
- GeneHawkins
- Letec
Divný...
To zuřící jaroléto má za následek, že trowa vyrostla skoro jak bambus.... právě sem skončil dopolední polovinu mého nešního zemědělského dne - brní a trnou mi ruce po skoro 3 hodinách práce s motokozou okolo a za plotem a pod stromama.... odpoledne budu traktorovat trowu na ploše..... chjo no, už át je podzim a to sfinstvo přestane růst...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Holt nejlepší zahrádka je deset na deset vybetonovaná
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
My jsme minulej rok na jaře pohnojili nejlepší hnojivo na trhu pane, to budete mít trávu jak na golfovým hřišti a od tý doby to stačilo posíct jen jednou