Lyžárna
Re: Lyžárna
právě ve zprávách na čété1 (a tam mají VŽDY pravdu) říkali, že na CZ horách bude paní Zima vládnout až do půlky dubence....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
BOB: Pokud můžeš, odlož to, sněhu je tu dost. Má se to od zítra večer postupně pokazit
pavproch: Hlavně aby v nížině už bylo jaro, vytáhnem kolo
pavproch: Hlavně aby v nížině už bylo jaro, vytáhnem kolo
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
odložil jsem to... Pojedu od středy, když u má být, podle domácích, opět hezky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neska sme hoblovali Dolní Moravu (premiéra, sem tam ešče nikdy s prknama nebyl).... Areál je to velký, moderní, sjezdovek dost, i dost širokých, přehledných, ale.... špatný sklon a expozice sjezdovek, špatně na sebe navazují vleky a lanovky i sjezdovky (člověk stráví kilometry traverzama) a hlavně.... je to tak neskutečná snobárna, oyebávárna a zaltokopařina - lyžař pro ně není člověk ale samohybná šrajtofle... fuj!
Snad jediné pozitivum je že parkoviště jsou - kupodivu - neplacená...
Snad jediné pozitivum je že parkoviště jsou - kupodivu - neplacená...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže krátké resumé v prostředku sezony: od 1. březence do dneška sem byl přesně 13 dnů s prknama na nohách.... ne že by se mi to nelíbilo, ale fakt ňa už krapet bolijou nohy a starý člověk žádá pauzu... vidím to tak do pondělka, nejdýl....
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
píčoviny, bigbít, hašlerky, trenky do zvonu a placatý kytary... a oblouček ani jeden... tohle mě (až tak moc) nebere...
ale dík i za to...
nepomůže mi někdo? sem nedávno zhlídnul asi 2 hodinový film o ježdění v prašanoch (někde v Colorédu nebo tam okolo), který měl asi 7 chapters a myslím v šesté z nich byla asi čtvrhodinová bigografie manželského páru (on myslím 75, ona 72... jako let!), jak to i na starý kulena válej po prdel v prašanoch.... bych to chtěl pustit své staré, ať ví co ji čeká...
ale dík i za to...
nepomůže mi někdo? sem nedávno zhlídnul asi 2 hodinový film o ježdění v prašanoch (někde v Colorédu nebo tam okolo), který měl asi 7 chapters a myslím v šesté z nich byla asi čtvrhodinová bigografie manželského páru (on myslím 75, ona 72... jako let!), jak to i na starý kulena válej po prdel v prašanoch.... bych to chtěl pustit své staré, ať ví co ji čeká...