Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Sem takovýho něco čekal . Mít nejlepšího brouka a nejezdit v něm, sakra k čemu bych to přirovnal .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ono je to dáno i tím, že teď hodně jezdím s 330i. Jak jsou na tom stále zimní, je to úžasná drift machine.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ne ze ju znicismmira píše:Ono je to dáno i tím, že teď hodně jezdím s 330i. Jak jsou na tom stále zimní, je to úžasná drift machine.
A vidim ze na zimu bude treba nove zimaky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
po 10 letech stejne staly za houby, takhle je s nimi alespon nejaka zabava
Autoforum.cz
Jsem byl v servisu nechat si poštelovat geo a tohle tam před STK stálo (jak psal kámoš: "To tam má nějaký technik - úplatky teď ku.va nesou. Prej: mrkni jestli nemá na sedačce misku vlašáku a tři rohliky "):
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Úplatky na STK?! neblbni
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To je replika nebo fakt origo?jarka píše:Jsem byl v servisu nechat si poštelovat geo a tohle tam před STK stálo (jak psal kámoš: "To tam má nějaký technik - úplatky teď ku.va nesou. Prej: mrkni jestli nemá na sedačce misku vlašáku a tři rohliky "):
vroom: to bohužel zaručeně nepoznám, ale když jsem teď studoval na netu fotky opravdových 959 tak tam jsou drobný rozdíly, který ukazují že to asi bude replika. Ale na první pohled, když jsem to viděl tak mi spadla čelist až na zem.
JJ je to replika, jde to poznat podle te hrane na strese/sloupku, origo ji tam nema. Ale vypada cool.