Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Zhovadilost je ale taky zařadit se hned na začátku kolony do pravého pruhu a zbytečně tu kolonu natahovat...auta mají jet v obou pruzích a na konci se řadit.
Ain´t nobody got time for that
a fčíl pohled súseda: pokud by přes ten most byl jen jeden pruh, tak to ucpe dva předchozí kruháče mnohem častěji. Díky dvěma pruhům se na most vejde dvojnásobek aut a pokud se před kruháčem normálně lidsky zipuje, tak to i v rámci možností plynule funguje. Pokud má někdo potřebu stát v pravém pruhu, tak je to jeho blbost (s poctivostí* tento případ nemá nic společného). Nehledě na to, že ve městě můžu jet ve kterémkoliv pruhu.
*s poctivostí nejdál dojdeš, ale budeš tam poslední a za čuráka (tohle heslo jsem se naučil tady na foru)
*s poctivostí nejdál dojdeš, ale budeš tam poslední a za čuráka (tohle heslo jsem se naučil tady na foru)
Pravda vyděsí
já ale nepsal o účelnosti dvou pruhů (nezpochybňuju), nepsal o poctivosti či čurákismu, ale o pocitech těch, kteří stojí v průběžném pruhu (což je pro průměrného "vidláka" pocitově!! - ne dle zákona!! - pruh "s předností") a kolem něj se "předbíhají" ti v připojovacím pruhu... přitom stačilo tak málo - jak píšu sloučení obou pruhů aniž by byl některý z nich průběžný....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to v OL na kruháči u Globusu to kamioňáci pro jistotu rovnou šoupnou do levého a zablokují ho...opc píše:Pořád to je ale se zipem v Praze nebo v Brně nesrovnatelně lepší, než v těch prdelích tady. Třeba při řazení do jednoho pruhu před kruháčem na Jarošovské v JH mě někdo blokuje a troubí téměř vždycky. Na druhou stranu, Mnichov, Stuttgart, nebo třeba Vídeň už nejsou oproti Praze o moc lepší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
o poctivosti jsi psal o to ale nejde.
Ten způsob, jak je tam, je ale úplně běžný prakticky všude. Málokde to je tak jak píšeš. A navíc mám pocit, že tam je ta zipovací značka.
já si snad vybavuju jen jedno místo, kde to je podle toho, jak píšeš a to 3>2 pruhy nad tunelem u lipníku, jenže tam se kolony nedělají
Ten způsob, jak je tam, je ale úplně běžný prakticky všude. Málokde to je tak jak píšeš. A navíc mám pocit, že tam je ta zipovací značka.
já si snad vybavuju jen jedno místo, kde to je podle toho, jak píšeš a to 3>2 pruhy nad tunelem u lipníku, jenže tam se kolony nedělají
Pravda vyděsí
Tam spíš funguje, že kreténi jedou celou dobu v prostředním...a najednou se octnou v levém, v pravém nikdo a člověk za nima musí brzditBrus píše:o poctivosti jsi psal o to ale nejde.
Ain´t nobody got time for that
Jsem rad, ze zaznela obe mista, kudy jezdim casto a spolehlive me vzdy neskutecne vytoci. Debilita ridicu, co neumi zip se krasne pravidelne projevuje ve Valmezu u kruhace na Roznov a u Globusu v Ol. Zrovna na techto 2 mistech si klidne nekdy radsi postojim v prubeznem, nez se pak hadat a bat se o plechy
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V tom ValMezu už jsem ale viděl PČR, která stála dole a pokutovala řidiče, kteří pruh blokovali nebo na konci neumožnili ZIP.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nechce se mi verit... Takovou cinnost provozuje PCR nekde na nasem uzemi? Ja myslel, ze jen meri rychlost.
Poklona PCR, vyjimecne.
Poklona PCR, vyjimecne.
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj, při svých cestách jsem je tam dokonce jednou viděl na vlastní woči a kolega, který je tamní říkal, že je tam potkává - sic výjimečně, ale potkává.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time