Jak to že ne, ty troubo??? Si přečti vyhlášku, ty všeznalče!řidičBOB píše:Hlavně na lepiče lze použít stejně demagogickou argumentaci, kterou on používá na mlhovky. Zákon přesně nedefinuje, co je bezpečná vzdálenost, takže to, co je pro něj lepení se na prdel, je pro druhého ještě pořád bezpečná vzdálenost...analogicky k jeho snížené viditelnosti.
VZKAZY
Re: VZKAZY
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kdyz se potkaji dva blbci
(nesvitim vubec vs. „mlzim“)
(nesvitim vubec vs. „mlzim“)
- Přílohy
-
- dva-blbci.jpg (51.13 KiB) Zobrazeno 3496 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když už chceš někho urážet, tak bys alespoň mohl vědět, že vyhláška již není v platnosti hezkou řádku let. Platí zákon 361/2000Sb.zdeny píše: Jak to že ne, ty troubo??? Si přečti vyhlášku, ty všeznalče!
A urážky a zesměšňování si nech pro své kamarády v hospodě...jestli vůbec nějaké máš. Už jsem tě jednou upozorňoval, že na tento druh diskuze nejsem zvědavý.
Kdybys jsi raději uvedl, jak přesně tedy zákon definuje onu bezpečnou vzdálenost (krom obecné formulace, nepodobné té o viditelnosti)... To by byla diskuze na úrovni, které ale evidentně nejsi schopen.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
JE MI JEDNO, JAK SE TOMU ŘÍKÁ, SMĚRODATNÝ JE, ŽE TO OŠETŘENÉ JE. KDYBY KOKÁČI, CO JEZDÍ NĚKOMU ZA PRDELÍ, DRŽELI BEZPEČNOU VZDÁLENOST, TAK TI NEVLETÍ DO KUFRU, KDYŽ ZABRZDÍŠ. A WO TOMHLE TO JE. A NA NĚ TVRDĚ, TŘEBAS ZADNÍ FOGLAMPOU.řidičBOB píše:Když už chceš někho urážet, tak bys alespoň mohl vědět, že vyhláška již není v platnosti hezkou řádku let. Platí zákon 361/2000Sb.zdeny píše: Jak to že ne, ty troubo??? Si přečti vyhlášku, ty všeznalče!
A urážky a zesměšňování si nech pro své kamarády v hospodě...jestli vůbec nějaké máš. Už jsem tě jednou upozorňoval, že na tento druh diskuze nejsem zvědavý. TAK SI BUDEŠ MUSET ASI ZVYKNOUT:-)
Kdybys jsi raději uvedl, jak přesně tedy zákon definuje onu bezpečnou vzdálenost (krom obecné formulace, nepodobné té o viditelnosti)... To by byla diskuze na úrovni, které ale evidentně nejsi schopen.
PŘIPOMENU TI, ŽE BEZPEČNÁ VZDÁLENOST JE TAKOVÁ, ABYS DOKÁZAL BEZPEČNĚ ZASTAVIT VOZIDLO, ANIŽ BYS VLETĚL DO PŘEKÁŽKY NA SILNIIC (NAPŘÍKLAD STOJÍCÍ AUTO V KOLONĚ, POTAŽMO POMALEJI JEDOUCÍ AUTO PŘED TEBOU). POKUD TO PŘI SVÉM IQ CHÁPEŠ, TEDY...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to samozřejmě chápu. Ale když jsem schopen zastavit i tehdy, když jedu někomu 20cm za nárazníkem, tak je to bezpečná vzdálenost. Stejně, jako je ta tvoje snížená viditelnost když prší a ty přesto vidíš na stovky metrů.
Ani urážky a ani CAPS LOCK na tom nic nezmění. Jenom ukazují, jak si s nervama v koncích.
Ani urážky a ani CAPS LOCK na tom nic nezmění. Jenom ukazují, jak si s nervama v koncích.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 20 lis 12:36, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
moderátorská: @zdeny - brzdi a umravni se ve vyjadřování (obsah i forma) nebo budu cenzurovat
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak třeba zde (podotýkám, že nejsem autorem videa), by mi rozsvícená mlhovka vadila a určitě si nemyslím, že řidič auta s kamerou nedodržuje bezpečnou vzdálenost. Vadí mi i z videa a to v momentu, kdy ještě nepředjel to červené auto. Takový mlhovky u Felicie mi v šeru vadí i na 100-150m, svítí docela pekelně.. takže nějak nechápu tvůj argument, že komu vadí rozsvícené mlhovky, tak se lepí někomu na prdel.zdeny píše:nevím, proč bych měl hloubat nad tím, kdy můžua kdy použít zadní mhovku. Zákon to píše obecně a nechá na každém, kdy si myslí, že je viditelnost špatná a kdy je dobrá. Jestli tobě zadní mlhovky vadí, pak evidentně proto, že ty jsi jeden z těch magorů/machrů, co jede druhýmu v koloně na nárzníku a myslíš si, že nějak urychlíš provoz. Naopak - obyvkle těmto hňupům ještě zpomalím. Podle hesla - spěchej pomalu.
https://youtu.be/M3H13xkTQ7E?t=1m2s
A ještě ke smyslu použití mlhovek..ano, zde je mlha, zapnu mlhovku, aby mě přijíždějící auto vidělo. Jakmile mě rychlejší dojede(=spatří mě), odpadá smysl mít mlhovku zapnutou, nebo mi snad chceš říct, že to zlepší bezpečnost(např. tím, že budu někomu způsobovat únavu očí)?
https://www.youtube.com/watch?v=WEXx9DUMMaI
(Náhledy videí nedávám schválně)
@Zdeny, nejels dneska ráno kolem deváté Blankou na Holešovice? Nějaká nemocná osoba ve stříbrným Outbacku s puštěnou mlhovkou se tam šinula 50 do kopce v levým. Já jsem projel 70 kolem, na což mě dojel, předjel, nacpal se 2 metry přede mě a začal brzdit, abych mu udělal víc místa.
to by mi asi rupla cevka
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw