Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Pickuper »

hmm.....tak to nic. Kdyby to měli u nás třeba v Kauflandu tak bych jednu flašku vína okoštoval, ale cestovat za tím nebudu...........navíc oproti všeobecně rozšířené představě "relikvie" tohoto typu neshromažďuji, ani jsem nikdy neshromažďoval B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

To měl být žert, ne asi... ;-) Vím houby, kde to prodávají, když tam mají piva Red Erik, Beck's a Birra Italia.

Ale že bych si vybral, to máš asi pravdu... Víš, jak na mě. :ymdaydream:
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

to víš Majkle, kouknu a vidím :D

.... ale každopádně je to dobrej marketingovej tah.......stočím nějakej samoser či čučo do lahve, dám etiketu nějakýho diktárora a odbyt zajištěn..... :)

btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem.... B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

A odkud jsou?
2.016V 99kW
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Pickuper píše:vyhozený peníz, ty baráky se začnou vybydlovat v podstatě už v průběhu rekonstrukce..........jediným řešením je v tomhle případě přejít po rekonstrukci z klasickýho bydlení na ubytovnovej typ se sekuriťákama u vchodu, vybírání občanek od návštěv a kamerama na všech chodbách. Takhle je to ve dvou barákách pro cikány v Pardubicích a plná spokojenost (u černejch teda asi ne). Dřív přímo v těch barákách měli služebny i MPíci a stejně to bylo na hovno. Jo, a jako bonus tam maj společný sprchy, ze kterejch chvíli teče voda jen když tam hoděj speciální zakoupenej žeton ;)) ;))
To je príma :) Já bych jim to udělal i na elektřinu :) chceš se koukat večer na telku, hoď do automatu dvácu :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Pickuper píše:btw: na stavbě mi těď maká 5 pokrejvačů a ti by to jen kvůli těm etiketám vykoupili snad všechno..... kdyby chtěl -udavač- vidět jak vypadá opravdovej rasista, tak by se měl jít podívat tam..... jako sedět v boudě, svačit rohlík s paštikou, pouštět si k tomu z mobilu nějaký projevy Adolfa a smát se tomu na celý kolo, to je jinej level. A jen podotýkám, že to nejsou žádný mladý plešky, ale starý fotrové pár let před důchodem.... B-)
hustě :D
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Slawall píše:A odkud jsou?
cca 15-30km od Pardubitz, jak kterej :) každopádně dnešní nejfrekventovanější hláška, kterou na sebe pořvávali takřka celej den a přes celou střechu,asi aby to slyšela celá vesnice byla: ty vole je to rovný, jak když praštíš žida přes páteř :D
Niko nadžanel ko kerdža
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

To je hezká hláška :D
2.016V 99kW
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Pořád ŽIDI ~x( UŽ TO NEBAVÍ
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Pickuper píše:
Slawall píše:A odkud jsou?
cca 15-30km od Pardubitz, jak kterej :) každopádně dnešní nejfrekventovanější hláška, kterou na sebe pořvávali takřka celej den a přes celou střechu,asi aby to slyšela celá vesnice byla: ty vole je to rovný, jak když praštíš žida přes páteř :D
:)) :))

Natoč nějaký videa :D
Odpovědět