VZKAZY
Re: VZKAZY
Zdeny má neustálý problém s lepiči, já nic takového nazaznamenávám, ani když jedu pomalu. Jestli to už nebude taková lehčí paranoia.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně na lepiče lze použít stejně demagogickou argumentaci, kterou on používá na mlhovky. Zákon přesně nedefinuje, co je bezpečná vzdálenost, takže to, co je pro něj lepení se na prdel, je pro druhého ještě pořád bezpečná vzdálenost...analogicky k jeho snížené viditelnosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dnes D1 na Brno, na Vysočině z dálky viditelná mlha. Už asi 300 m před tím mrakem postupně auta předemnou začínaly rozsvěcovat mlhovky, pár sekund na to už jásaly radostí i přední mlhovky na autech za mnou. Když už jsme do té mlhy vjeli, tak jsem nazaregistroval jakékoliv výrazné snížení viditelnosti, jen nebylo vidět X kilometrů do dálky, to uznávám...
Přo všechny ty sajrajty s mlhovkama - doufám, že si vás lovec přepínačů najde - viz: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... ka#p128829
Přo všechny ty sajrajty s mlhovkama - doufám, že si vás lovec přepínačů najde - viz: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... ka#p128829
Lovec přepínačůjanjan píše:Přo všechny ty sajrajty s mlhovkama - doufám, že si vás lovec přepínačů najde - viz: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... ka#p128829
Takhle nějak si ho představuju:
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Řidiči skříňového Iveca 4E2 1044 včera v Táboře: Ty kreténe, nasrat se vedle mne tak, že do auta lezu přes kufr a vycouvávám asi pět minut, protože jsi mi nechal na každý straně jestli 10cm místa a v tý tmě fakt nevidim, to se ti teda povedlo!
Vím že bydlíš někde poblíž, ale příště to tam postavim přes obě místa a můžeš mi akorát tak políbit....
PS: Jde o místo na fotce, pozemek v soukromém vlastnictví, nicméně majitel aktuálně sedí za nějaké podvody. Normálně tam parkujou auta, povětšinou osobáky, kdo dřív přijde.... Dva se tam normálně vedle sebe vejdou, ale když se tam nasere se skříňovým Ivecem, tak mi fakt nechá max 10cm na každé straně...(já VW Passat)
Vím že bydlíš někde poblíž, ale příště to tam postavim přes obě místa a můžeš mi akorát tak políbit....
PS: Jde o místo na fotce, pozemek v soukromém vlastnictví, nicméně majitel aktuálně sedí za nějaké podvody. Normálně tam parkujou auta, povětšinou osobáky, kdo dřív přijde.... Dva se tam normálně vedle sebe vejdou, ale když se tam nasere se skříňovým Ivecem, tak mi fakt nechá max 10cm na každé straně...(já VW Passat)
Re parkování
Při stěhování se do nového bytu jsem zaparkoval na chodníku před vchodem. Je tam takový plácek, reálně to auto nikdo nemusí obejít, ať už přichází za jakékoliv strany. Ráno byla za stěračem A4 papír s vytištěným textem: Tady parkovat nechceš.
Večer jsem to říkal spolubydlícmu, který parkoval u druhého vchodu na podobném místě, jako zmiňuješ ty. Ale ten plac je větší, stávají tam dvě auta, při troše vůle by se vešla i 3. A spolubydla říkal, že ho včera chytil soused a že jestli ho ještě jednou uvidí parkovat napříč a nebude moc pohodlně otevřít dveře, tak mu propíchá všechny gumy.
O týden později jsem stál opět na chodníčku, podélně společně s dalšími dvěma auty. Ráno jdu k autu, z baráku na mě vylítne bába s koštětem a že je to pozemek školy a příště mi to nechá odtáhnout.
Problémy, samé problémy
Při stěhování se do nového bytu jsem zaparkoval na chodníku před vchodem. Je tam takový plácek, reálně to auto nikdo nemusí obejít, ať už přichází za jakékoliv strany. Ráno byla za stěračem A4 papír s vytištěným textem: Tady parkovat nechceš.
Večer jsem to říkal spolubydlícmu, který parkoval u druhého vchodu na podobném místě, jako zmiňuješ ty. Ale ten plac je větší, stávají tam dvě auta, při troše vůle by se vešla i 3. A spolubydla říkal, že ho včera chytil soused a že jestli ho ještě jednou uvidí parkovat napříč a nebude moc pohodlně otevřít dveře, tak mu propíchá všechny gumy.
O týden později jsem stál opět na chodníčku, podélně společně s dalšími dvěma auty. Ráno jdu k autu, z baráku na mě vylítne bába s koštětem a že je to pozemek školy a příště mi to nechá odtáhnout.
Problémy, samé problémy
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Závist, výhrůžky, udavačství aneb léty prověřená, tradiční forma jednání se sousedy made in Check rublepic.
Nové auto = závist².
Nové auto + mládí = závist³.
Nové auto = závist².
Nové auto + mládí = závist³.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Co to za balantu v pandě na mě troubí? Zdraví mě.. hm mávnu taky.. jo aha, to byl PP! (podle nalepky na kufru) Nazdáár
PP ma na kazdem aute vzadu nalepku "PP"
PP ma na kazdem aute vzadu nalepku "PP"
Pravda vyděsí