Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Ani né. Jeden bolševik rád deaktivuje. Nakonec být deaktivován,není tak špatné. Více času na jiné věci než net. Jaká bude praxe tady? Budou nějaké dočasné BANY,TRVALÉ BANY, nebo bude zrušení existence?Jen se ptám Jinak v pohodě. Jen jsem odpustil páru Zabíjet buzíky nemá smysl. Pořád se množí
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Naši vietnamští sousedé dělají grilovačku venku. Halas dětí i dospělých, do toho hlasitostí nikoli přeslechnutelnou hraje vietnamská populární hudba, kterou může chápat jen ucho východoasijce... Místní multikulturalisté by měli radost.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Spíš nějaké pěkné asiatky
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
By mě zajímalo jak to pivo chutná...
a beztak by si i Majkl vybral...
a beztak by si i Majkl vybral...
2.016V 99kW
vyhozený peníz, ty baráky se začnou vybydlovat v podstatě už v průběhu rekonstrukce..........jediným řešením je v tomhle případě přejít po rekonstrukci z klasickýho bydlení na ubytovnovej typ se sekuriťákama u vchodu, vybírání občanek od návštěv a kamerama na všech chodbách. Takhle je to ve dvou barákách pro cikány v Pardubicích a plná spokojenost (u černejch teda asi ne). Dřív přímo v těch barákách měli služebny i MPíci a stejně to bylo na hovno. Jo, a jako bonus tam maj společný sprchy, ze kterejch chvíli teče voda jen když tam hoděj speciální zakoupenej žeton
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
V Itálii, Slovensku a Japonsku.Pickuper píše:mě by spíš zajímalo, kde se to dá koupit?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)