Lampárna (stěžovatelna)
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Nejsem apriori proti využívání "nových" technologií, nicméně TČ bych nerealizoval ve svém domě především z důvodu hlučnosti, což nevadí asi jen lidem, kteří vylezou z auta do domu a naopak, v okolí domu se nezdržují a sousedi jsou daleko/nezájem, ale zároveň i z důvodů nákladné údržby/oprav, kam pak zahučí "ušetřené" peníze.
Kombinace tuhá paliva/elektro-kotel(+ solár) je zatím nepřekonaná v mnoha ohledech. Plyn má více rizik, i když z ekonomického i ekologického(pro nejbližší okolí domu) se jedná o přijatelnou variantu; ovše podpora ruských plynařských bratrů mi "nevoní".
Kombinace tuhá paliva/elektro-kotel(+ solár) je zatím nepřekonaná v mnoha ohledech. Plyn má více rizik, i když z ekonomického i ekologického(pro nejbližší okolí domu) se jedná o přijatelnou variantu; ovše podpora ruských plynařských bratrů mi "nevoní".
Aktivne jsem se dal na instalaci noveho hajzloveho prkynka a podarilo se mi ho zlomit.. stalo 2k, zkazeny vecer... do hajzlu s tim
Pravda vyděsí
jak se dá zlomit prkýnko? Ti to vypadlo z rukou?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zkurvenec nějakej! Volat PČR asi nemá smysl co..vím jen časové rozmezí (2h)
Já to zkoušel, řekli že v tom místě nemaj kameru a hotovo.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Dlouhodobě nemám nejlepší mínění o řidičských schopnostech našich východních bratrů, ale zastavit ve zúžení (dálnice ze 2 pruhů do 1) v ranní špičce abych pustil čekající na nájezdu... To jsem ještě neviděl.
2.9T RWD
To je úplně normální, zastaví tak klidně nadměr na dálnici co veze lokomotivu, protože na vedlejší někdo stojí s Puntem
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Dneska zase důvod se s chutí napít, střílím šampus
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Dejvice -> Zizkov 57 minut. Novy rekord. Zavrena blana je fakt pruser.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw