Lyžárna
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lyžárna
Dnes bylo hezky.... Sluníčko- dobrý sníh - 0 lidí - výborné víno!
...zítra má sněžit No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ze bych do Pavproch Company poslal CVcko?
řB: Nadhera
řB: Nadhera
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
hmm kde len si to ponukal pracu?pavproch píše:To je tak, dyž mají chlopi za šéfa úchyla na sních... neska sem jim povolil to hromadně ve 12 zapíchnout a přesunout se na odpolední šichtu na SkiMakov.sk.... já se k nim samozřejmě přidal...
ale v pracovní době museli jezdit, až sa z nich kůřilo, žádná ulejvárna...
jinak sme tam byli skoro sami, jestli tam jezdilo 50 lidí... halt prcden a obleva...
to je fakt zamestnavatel roka
aby som nebol OT, zopar foto z Chopka
hmmm, myslím, že budu muset brzo do LM... samzřejmě služebně.... nebo do Brezna, ešče si to musím rozmyslet....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Paráda, už se taky těším, jedeme v březnu do Val di Sole. Tohle je kde?řidičBOB píše:Dnes bylo hezky.... Sluníčko- dobrý sníh - 0 lidí - výborné víno!...zítra má sněžit
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je Itálie - Andalo
Dneska sněžilo celý den...počasí tedy nic moc, ale krásné lyžovaní ve 20 číslech neupraveného prašanu parádní konzistence!
Dneska sněžilo celý den...počasí tedy nic moc, ale krásné lyžovaní ve 20 číslech neupraveného prašanu parádní konzistence!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Super Budeme mít skipas Skirama, tak plánuju na 1 den vyrazit i na Paganellu. Stokrát jsem jí viděl z dálnice, ale nikdy jsem tam nelyžoval. Prej je shora super výhled až na Gardu, je to tak? Zítra už budete mít líp, užívej prašánek
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně tak - včera bylo vidět nadherně. Já sem jezdím už nějakou pětiletku, takže za mne super středisko.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time