VZKAZY
Re: VZKAZY
Dostatečnou rozeznatelnost vozidla nepovažuju za jednoznačnější veličinu než vizuální hustotu deště. Ale když tohle "upřesnění" pomineme úplně,stále se ptám, jak z toho vyplývá ten zákaz? Zákaz za určitých podmínek je stanoven jen u předních mlhovek.
Naposledy upravil(a) Zajda dne stř 16 lis 21:05, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Že něco za určitých podmínek musím neznamená, že za jiných podmínek to dělat nesmím. Viz edit o předních mlhovkách.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ok...tak opět odkazuji na samostudium:
http://www.policie.cz/clanek/krajske-re ... icich.aspx
Pokud je mi známo, hodnotí to jako "jiné jednání" a berou to jako porušení §4 a).
Takže ano - nejedná se o zákaz v právém slova smyslu...ale tady nejsme na právnické fakultě
http://www.policie.cz/clanek/krajske-re ... icich.aspx
Pokud je mi známo, hodnotí to jako "jiné jednání" a berou to jako porušení §4 a).
Takže ano - nejedná se o zákaz v právém slova smyslu...ale tady nejsme na právnické fakultě
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobečku, jenže ono stačí, aby spadlo pár kapek a auta dokáží udělat takovou viditelnost zvířením vodní tříště, že to může vypadat jako průtrž mračen. Takže zákon to říká jasně - jsi povinněn použít mlhovky.Z toho se nevykroutíš.
Já to spíš vidím jinak: dnes totiž každej mamrd jede druhýmu za prdelí a pak řve, že má zapnutý zadní mlhovky. Kdyby dodržoval každej bezpečnou vzdálenost, jak to je nařízený, pak by nemusel řvát a mlhovky by mu nevadily. Z tohoto důvodu já mlhovky zapínám zásadně vždy a zcela systematicky, i když v noci neprší a nědko se mi lepí na kufr. Většina lepičů dá pak pokoj.
Já to spíš vidím jinak: dnes totiž každej mamrd jede druhýmu za prdelí a pak řve, že má zapnutý zadní mlhovky. Kdyby dodržoval každej bezpečnou vzdálenost, jak to je nařízený, pak by nemusel řvát a mlhovky by mu nevadily. Z tohoto důvodu já mlhovky zapínám zásadně vždy a zcela systematicky, i když v noci neprší a nědko se mi lepí na kufr. Většina lepičů dá pak pokoj.
Další adept na vytržení ovladače světel a zahození klíčů do příkopu
Pevně doufám, že se nikdy na silnici nepotkáme
Pevně doufám, že se nikdy na silnici nepotkáme
Bohužel lidi nepoužívají mozek a perou mlhovkama, i když jedou auta za sebou ve vláčku a každý lojza má jasno, kdy je nutné mlhovky zapnout, protože by ho nemuselo být vidět.
Pak to dopadá tak, že jakmile se setmí a je mokrá cesta, už se svítí, jak o vánocích.
Pak to dopadá tak, že jakmile se setmí a je mokrá cesta, už se svítí, jak o vánocích.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A co pouzit selskej rozum? Podivam se pred sebe a kdyz se mi auta ztracej do cca do 100m tak rozsvitim..? Zrovna tak se dost dobre vylucuje sviceni mlhovkou a rychlost nad 100km/h...tak bud fakt neni videt, pak svitim a jedu pomalu nebo je to dobry. Kazdopadne podminky na skutecne rozsviceni mlhovky zazivam na silnici tak 1 za 5 let pri najezdu kolem 60tkm rocne, ale dementy svitici kdy nemaj prakticky kazdej den.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k