Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Ploc a Škárka PROTI
A dRáth je v píči
(ale že škemral, zmrd)
@Honza: za to ESM bych znovuzavedl plynový komory
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
...komory ne, takhle se vlastizrada neřeší.
To, že se děje tunelování ( spíš než pokus o nenásilné ovládnutí - dřív jsem si to myslel ) Evropy, je jedna věc.
Ale zatažení ČR do tohle svinčíku naší "reprezentací", aby se mohli přiživit - to je vlastizrada.Ale co se divit, když nemalá část jich jsou loutkoherci ....
To, že se děje tunelování ( spíš než pokus o nenásilné ovládnutí - dřív jsem si to myslel ) Evropy, je jedna věc.
Ale zatažení ČR do tohle svinčíku naší "reprezentací", aby se mohli přiživit - to je vlastizrada.Ale co se divit, když nemalá část jich jsou loutkoherci ....
MG - radost až na kost.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Huml ho tam naváděl k sebevraždě. Že by v to měl také prsty?EL_XEL píše:řidičBOB píše:Ploc a Škárka PROTI
A dRáth je v píči
(ale že škemral, zmrd)
http://www.novinky.cz/domaci/269609-ted ... zpravy-dne
plynová komora je přežitek .... navíc co pak s těmi produkty tohohle zařízení, že? Přecijenom doba pokročila a zájemců o kvalitně vypreparovavou lebku či stínítko na lapičku z kožky moc nebude a masokostní moučka už taky nefrčí . Já jsem dlouhodobý fanda pracovních táborůpavproch píše:@Honza: za to ESM bych znovuzavedl plynový komory
Niko nadžanel ko kerdža
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Estébák ne, byl to dopravák.řidičBOB píše:Ten estébák by si to měl hodit raději sám!