Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Lyžárna

Příspěvek od Snowman000 »

PaTaK píše:
Snowman000 píše:Jaky carving?! Ved tie lyze maju R21
R=21m zní dobře, co to je za lyže?
No je to lyza este z mojich byvalych "profesionalnych" cias (mam 2 pary) Rossignol 9X FIS Wolrd Cup ci tak nejak...vek cca 7 rokov, dlzka 185 a R21 (minimum v tych casoch pre FIS GS)

Obrázek

Je to hnusna, tvrda, tazka a tvrdohlava lyza, ktoru ked clovek nepolozi a nezacne obluk od spicky, tak sa na neho vys*re a z obluka sa stane neidentifikovatelne cosi, co tak imponuje a vychvaluje PP ;))
Na beznu, rozumej uzku, preludnenu (najcastejsie upravovanu v rannych hodinach ~x( ) zjazdovku, po 11hod tazko pouzitelne...
Presne nieco ako ma oxik.
Nastastie mam aj na take chvile zopar lyzi s R13... ;))

Ale kdyz se to povede...proste milujem tu lyzu :x
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

aké neidentifikovatelné čosi?

čistý smykový oblúk ako ma byť... :D

karv umím samozřejmě taky, ale ten mě nebaví, je to nuda, nuda, nuda, když za mě jedou lyže a já se jenom vezu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Snowman: Taky jsem zavodil, skoro 14 let jsem to vydrzel a tyhle lyze jsou taky pozustatek po "kariere" :D Kupoval jsem je kvuli FISum, kam jsem nakonec nejel, protoze se mi pri zavode v GS zavlikla lyze a pri padu mi praskla kloubni hlavice L ramene :-s

Pavproch: Me carv nahodou bavi, ten pocit pri spravne provedem oblouku, kdy me lyze "vystreli" dopredu je super :) Ale taky si pamatuju jak jsme na Kaunertalu blbnuli v hlubokem prasanu na 151cm slalomkach :D Kazdy ma svoji oblibenou cinnost, ja radsi krajim manzestr :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a to je dobře, že můžeme (aspoň for the time being) si každej dělat co chceme a co se nám líbí... jest ovšem otázkou, kdy nám to EUSSR zakáže a nařídí jednotné chování....
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

A existuje uz nekde omezeni rychlosti na sjezdovce? Vim ze se o tom mluvilo, ale nic konkretniho jsem uz neslysel.. jen jsem videl v relaci tv Hovn@ jak nekde merili rychlost pachove :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

prý ve špagetově
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@oxik: máš SZ
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

PP: Nebolo to myslene v zlom, to len ja proste smykovy obluk neznesiem, nikdy som mu neprisiel na chut a asi ani nepridem, ale nikomu ho neberiem, kazdy sudruh co mu chuti ;)

Vzdy mi proste bol chvaleny cit pre cisty obluk a ja ho miloval...a fakt ten pocit, ked lyze z jedneho obluku vystrelia, zrychlia, prehodia na druhu stranu... :ymhug:

Oxik: To zamrzi a naserie zaroven...je to neskutocne nevdacny sport v tomto...sam som si podobne odpisal asi najnadejnejsiu sezonu...kondicka v cajku, natrenovane za cele leto, tyzden pred prvymi pretekmi, posledne doladovanie...bohuzial napadalo cez noc cca 30 cm noveho snehu, zlom, vnutorna lyza a uz som isiel, jednu nohu podvrtlo v kolene (svina lyza ani nevypla) a bol koniec... :ymsigh:
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne ned 22 úno 21:08, celkem upraveno 1 x.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

To by ma zaujimalo jak mam vediet ze nejaku rychlost prekracujem, kedze ziadne tacho nevedeme ;)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To je tak, dyž mají chlopi za šéfa úchyla na sních... neska sem jim povolil to hromadně ve 12 zapíchnout a přesunout se na odpolední šichtu na SkiMakov.sk.... já se k nim samozřejmě přidal... :D

ale v pracovní době museli jezdit, až sa z nich kůřilo, žádná ulejvárna...

jinak sme tam byli skoro sami, jestli tam jezdilo 50 lidí... halt prcden a obleva... :D
Odpovědět