VZKAZY
Re: VZKAZY
Pro řidiče černého superbu III. RZ 1TC xxxx, dnes kolem půl čtvrté u Chodova směrem na Brno.
Když mě zastavují policajti a ty mě oprasíš takovým stylem, že si radši vezmou tebe místo mě, měl bych ti asi poděkovat. Díky šéfe, šlo by mi o řidičák
Když mě zastavují policajti a ty mě oprasíš takovým stylem, že si radši vezmou tebe místo mě, měl bych ti asi poděkovat. Díky šéfe, šlo by mi o řidičák
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak z toho bych chtěl vidět on-board video!
Vážení tuneři,
prosím uvědomte si, že doba trochu pokročila a dnes I průměrný naftový kombík nižší střední třídy má dynamicky a hlavně podvozkově výrazně navrch nad těmi vašimi votunidly s přelomu tisíciletí, ověšenými plastovými píčovinami.
Konkrétně toto míří ke dvěma pilotům civicu 6G a Leonu I TDI kteří mi poměrně nepěkně vjeli do cesty z benzinky. Po protroubení fakáč z okna, z jednoho černej dým, z druhého šedej dým, ale do kopce jaksi nestačili. Ve 120km/h to zabalili.
prosím uvědomte si, že doba trochu pokročila a dnes I průměrný naftový kombík nižší střední třídy má dynamicky a hlavně podvozkově výrazně navrch nad těmi vašimi votunidly s přelomu tisíciletí, ověšenými plastovými píčovinami.
Konkrétně toto míří ke dvěma pilotům civicu 6G a Leonu I TDI kteří mi poměrně nepěkně vjeli do cesty z benzinky. Po protroubení fakáč z okna, z jednoho černej dým, z druhého šedej dým, ale do kopce jaksi nestačili. Ve 120km/h to zabalili.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Ať se mládí vydovádí, beztak o máš zákeřně načipované
Se mnou se zase chtěl minule honit piloti Pandy Cross a 406 coupe, nevím co si teda mysleli...
Se mnou se zase chtěl minule honit piloti Pandy Cross a 406 coupe, nevím co si teda mysleli...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Se mnou se chtěla honit blondýna v 307 CC.M.Z. píše:Ať se mládí vydovádí, beztak o máš zákeřně načipované
Proč my ty kozy žerou avatar?
Pro vedoucího odboru dopravy v jenom menším městě u hranic s Polskem:
Nauč se pravopis a nepoužívej při psaní rozhodnutí šablony. Působíš potom totiž jako kretén
Nauč se pravopis a nepoužívej při psaní rozhodnutí šablony. Působíš potom totiž jako kretén
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak přece jenom je to u hranic s PL...co by tedy pan czekal?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak pred 15min mi dosla trpelivost s ridici kamionu co na D1 schvalne blokuji oba jizdni pruhy v zuzenich, prestoze je evidentni ze se do praveho vejdou. Vsechny do jednoho budu reportovat na 158 s podezrenim na unavu/alkohol/drogy. Cimzto zdravim ridice SK kamionu a gratuluju mu - ses prvni!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na 158 musí oznámení prověřit. Takže - pokud je to jenom trochu možné, tak si ho najdou a oznámení prověří.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time