Autohadanky
Re: Autohadanky
Můžu taky nečim přispět? Sice už jsem tu fotku jednou na uhádnutí auta dával, ale je to dávno a pokud nebudete moc pídit po místě odkud linkuju, tak by to mohlo bejt i trošku těžký.
Ale je to teda z jinýho soudku, nejen tim, že opravdu nejde o luxusní a sportovní auto, ale v tomhle stádiu se to i autu podobá jenom vzdáleně.
Ale je to teda z jinýho soudku, nejen tim, že opravdu nejde o luxusní a sportovní auto, ale v tomhle stádiu se to i autu podobá jenom vzdáleně.
TSs
bingoaikoN píše:Mně to připomíná Calibrukazysvjet píše:tohle nikdo nevi?kazysvjet píše:
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Daewoo Lanos sedan?Pajjoun píše:Můžu taky nečim přispět? Sice už jsem tu fotku jednou na uhádnutí auta dával, ale je to dávno a pokud nebudete moc pídit po místě odkud linkuju, tak by to mohlo bejt i trošku těžký.
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
Tak to by som neuhadol, tipoval som Hondu Civic sedan
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
u Civicu se ty světla směrem doprostřed auta tak nezužují ... takže ten vypadl
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
Zase jeden trochu netradicni pohled Neni to tezke, vim nejmene o jednom cloveku na tomto foru, kteremu by mel byt velmi povedomy
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ne ne, 911 to neni. Z hlediska typu auta ale nejste tak daleko
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n