1.cyklo vylet...
Re: 1.cyklo vylet...
taky souhlasím, ale jedeš hodinu do kopce vyjedeš nahoru vyřízený jak žádost, výhled žádný, zima. a pak jedeš 10minut dolů a mrzneš (můj včerejší výšlap na pustevny)
Pravda vyděsí
ja nejradsi jedu nahoru do krpalu jak krava a dolu hezky pozvolne z mirnyho kopce dlouhyho :DD a nahore oblikam pertexku
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
jooo to je presne onoBrus píše:taky souhlasím, ale jedeš hodinu do kopce vyjedeš nahoru vyřízený jak žádost, výhled žádný, zima. a pak jedeš 10minut dolů a mrzneš (můj včerejší výšlap na pustevny)
dovolím si malé OT: výše řečení platí ještě dvojnásob při skialpinismu....kazysvjet píše:na dokopci je nejlepsi, ze jednou musi prijit zkopec
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
u rektalniho alpinismu to ovsem ne vzdy plati. tam se obcas jen splaha vzhuru, ovsem zase cim je pak vyse, tim ubyva namahy
vlastní zkušenost ?goes píše:u rektalniho alpinismu to ovsem ne vzdy plati. tam se obcas jen splaha vzhuru, ovsem zase cim je pak vyse, tim ubyva namahy
Pravda vyděsí
takze dnes 20 km, problem je, ze nevim kam jet, abych mel +- rovinu a jel na tempo. tak sem jel cyklostezkou a uz nikdy, milion zmrdu a kokotu co se jenom plantaji, to uz nikdy vice. Dal sem cca 9 km v tempu a pak sem dal 4 km brutalni stoupani, pak svist dolu a pak temparsky domu.
jinak furt mam problemy s pichanim pod zebry vpravo, holt nevim co s tim
jinak furt mam problemy s pichanim pod zebry vpravo, holt nevim co s tim
tak ju vyzen