Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzání
Když přestaneš sportovat a začneš vyloženě žrát, tak zase nabereš, ale to není žádný jojo efekt. Respektive ano, ale ne v metabolismu, ale v hlavě. Naopak mám zkušenost ( a nejen já, je to i popsáno), že i po ukončení sezóny je tělo proti tloustnutí ještě asi 4 měsíce chráněno. Tělo má zvýšený metabolismus a naučilo se spalovat tuky. Aniž bych se nějak omezoval, na jaře jsem měl jen o 5 kilo víc, aniž bych jakkoliv sportoval. Navíc to o 5 kilo víc znamenalo 93 kg u 196cm vysokého padesátníka.
Každé tělo funguje trochu jinak a každý si to musí vyzkoušet sám.
Doporučené "hubnoucí" tepové zóny jsou v případě cyklistiky v členitějším terénu nedosažitelné. Nikam bych nedojel.
Každé tělo funguje trochu jinak a každý si to musí vyzkoušet sám.
Doporučené "hubnoucí" tepové zóny jsou v případě cyklistiky v členitějším terénu nedosažitelné. Nikam bych nedojel.
EF: inliny? na tech jsem se na rozdil od normalnich brusli nikdy poradne neunavil.
jinak honzuv recept opravdu funguje. ja mam taky nejlepsi vysledky pri uprave vahy v okamziku, kdy si dam zaber vecer a pak uz si dam jen ovoce nebo jogurt a nic jineho. mam ale vyhodu, ze v pohode usinam hladovy.
jinak honzuv recept opravdu funguje. ja mam taky nejlepsi vysledky pri uprave vahy v okamziku, kdy si dam zaber vecer a pak uz si dam jen ovoce nebo jogurt a nic jineho. mam ale vyhodu, ze v pohode usinam hladovy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
No nejaky bilkoviny bych tam urcite pred spanim poslal at zas nejdou pryc svaly...
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
jogurt, poradny, smetanovy
Autoforum.cz
tak mám teho 16-ti letého pubertálního smrada z5 doma ze studií Ingliš v Londýně... jeho slova: "nezapomenutelná pozitivní životní skušenost", akorát to prý mohlo trvat dýl (byl tam 14 dnů....)
dobře mu tak, příště ho pošlem dál, dýl a výš.....
(btw, potatil sa, mrčí něco ve smyslu, že zimní semestr ve Vailu nebo Whistleru by ho uspokojil.... :skiing smiley: )
dobře mu tak, příště ho pošlem dál, dýl a výš.....
(btw, potatil sa, mrčí něco ve smyslu, že zimní semestr ve Vailu nebo Whistleru by ho uspokojil.... :skiing smiley: )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dnešní úlovek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak sa mi Bavo zase rozhodlo, ze mi spestri zivot, a zacalo mi slapat na menej ako 6 valcov a hadzat s celym autom. Ja extra nadseny, napojil som na INPU kde mi postupne vsetky zaradom vyskocili s misfire a taktiez cylinder roughness div ze neskakala mimo monitora...
Tyzden som hladal na vsetkych forach, co to byt moze, vsetky financne scenare mi uz hlavou behali...
Dnes ale nadisiel den D, ze idem rozoberat co to pojde a mozno na nieco natrafim (ako naposledy: derave koleno sania, derava trubka CCV)...
Ake bolo moje prekvapenie ked po 5 tich minutach som tu zrazu vytiahol dajaky nepripojeny kablik, no ani za nic najst kam patri. Tak som rozoberal dalej ci sa neobjavi kam s nim...a ja mu kamosa nakoniec nasiel
Svinka mala patrila do konektoru niekde za altikom...co to robi, kto tam je, netusim, no uz zase fungujeme, takze zatial najlacnejsia oprava
Tyzden som hladal na vsetkych forach, co to byt moze, vsetky financne scenare mi uz hlavou behali...
Dnes ale nadisiel den D, ze idem rozoberat co to pojde a mozno na nieco natrafim (ako naposledy: derave koleno sania, derava trubka CCV)...
Ake bolo moje prekvapenie ked po 5 tich minutach som tu zrazu vytiahol dajaky nepripojeny kablik, no ani za nic najst kam patri. Tak som rozoberal dalej ci sa neobjavi kam s nim...a ja mu kamosa nakoniec nasiel
Svinka mala patrila do konektoru niekde za altikom...co to robi, kto tam je, netusim, no uz zase fungujeme, takze zatial najlacnejsia oprava
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Se musím pochlubit, že jsem byl včera okruhově odpaněn Poprvé jsem si zařídil auto na okruhu, jeli jsme do Mostu na testovací jízdy. Jako těžko se písmenama vyjadřuje, jak nadšenej jsem z toho byl, po skončení jízd na hubě rohlík a vyklepaný ruce Tohle pro mě bylo ježdění s velkým J, na žádné okresce jsem se tak královsky nebavil.
Sice pršelo, takže jsem to nemohl využít naplno, ale s baworákem je mokro vstupenka do bokovací srandy Musím pochválit Bimmera, jak to zvládl, měl jsem se svou "limo" o 5 sekund horší čas než kámoši z Civicem Vti na suchu.
Už se těším na jaro na pořádný srovnání...
Sice pršelo, takže jsem to nemohl využít naplno, ale s baworákem je mokro vstupenka do bokovací srandy Musím pochválit Bimmera, jak to zvládl, měl jsem se svou "limo" o 5 sekund horší čas než kámoši z Civicem Vti na suchu.
Už se těším na jaro na pořádný srovnání...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
pavproch píše:Fčera dopoledne to bylo 11 let od "instalace" železa.... až tak bez problémů, že sem se rozhodl chodit si pro kontrolní fotky enem raz za dva či tři roky.... Koen, I love you soooooooo much!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
koleno nebo kyčel?pavproch píše:pavproch píše:Fčera dopoledne to bylo 11 let od "instalace" železa.... až tak bez problémů, že sem se rozhodl chodit si pro kontrolní fotky enem raz za dva či tři roky.... Koen, I love you soooooooo much!