Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Tak. Sem se právě rozloučil s opravářem kotlů... neska ty věci fuckt nic nevydrží, na podzim to bude 18 let, co bydlíme a (plynový) kokotel je na hraně smrti, ditto (plynový) bojler (prý jeden ze sta přežije 15let a to je asiten náš). Takže prosím teho nahoře, ať obojí dožije do léta a v létě halt budu muset in(g)vestovat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mam na poste dva modry pruhy, predpokladam parkovani.. tak doufam, ze to bude jen za 300 jako obvykle..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Až se to dozví manželka, budeš mít dva modrý pruhy na zadku.mattonecz píše:mam na poste dva modry pruhy, predpokladam parkovani.. tak doufam, ze to bude jen za 300 jako obvykle..
No vidíš, vyvložkuješ komín, odvedeš kondenzát a sám rád budeš muset uznat, že potřebuješ ten novej ekologickej, jinak tě pověsí v Bruselu na hák na náměstí. Ten je plnej elektroniky a budeš ještě na těch 18 let životnosti se slzou v oku vzpomínat. A ten servis panečku.pavproch píše:Tak. Sem se právě rozloučil s opravářem kotlů... neska ty věci fuckt nic nevydrží, na podzim to bude 18 let, co bydlíme a (plynový) kokotel je na hraně smrti, ditto (plynový) bojler (prý jeden ze sta přežije 15let a to je asiten náš). Takže prosím teho nahoře, ať obojí dožije do léta a v létě halt budu muset in(g)vestovat....
jooo. ja v tom neumim chodit. teda mam nezaplaceny dve rychlosti uz asi rok, ale ted je promlceni 3 roky ne?
kdyz na spojce zacali krom useku merit jeste prumer mezi nima tak me to stalo asi 10tis behem mesice
kdyz na spojce zacali krom useku merit jeste prumer mezi nima tak me to stalo asi 10tis behem mesice
byl sem ve schrance prvni takze pritelkyne o tom nevi a je zbytecne ji tim zatezovatHonza42 píše:Až se to dozví manželka, budeš mít dva modrý pruhy na zadku.mattonecz píše:mam na poste dva modry pruhy, predpokladam parkovani.. tak doufam, ze to bude jen za 300 jako obvykle..
Na zahájení řízení je rok. Takže nezaplacený nemáš nic
Minimálně, když už nic jinýho, je dobrý to průběžně neplatit a zfouknout to jednou za 3 měsíce do jednoho řízení, když teda něco přijde. Protože zaplatíš jenom jednu pokutu za libovolný počet přestupků.
Minimálně, když už nic jinýho, je dobrý to průběžně neplatit a zfouknout to jednou za 3 měsíce do jednoho řízení, když teda něco přijde. Protože zaplatíš jenom jednu pokutu za libovolný počet přestupků.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tohle resi datova schranka, tam budes prvni vzdymattonecz píše:byl sem ve schrance prvni takze pritelkyne o tom nevi a je zbytecne ji tim zatezovatHonza42 píše:Až se to dozví manželka, budeš mít dva modrý pruhy na zadku.mattonecz píše:mam na poste dva modry pruhy, predpokladam parkovani.. tak doufam, ze to bude jen za 300 jako obvykle..
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Já to mám doma trochu podobné. Její auto je psané na mě a zároveň ona má kartu na mé jméno na poštu. Když přijde výzva s modrým pruhem, tak si ho vyzvedne, zkontroluje, zaplatí a pak jen hlásí že je vše ok
Já jezdím slušně, tak mě pokuty domů nechodí.
Já jezdím slušně, tak mě pokuty domů nechodí.
2.9T RWD