Lyžárna
Re: Lyžárna
fčíl sem na čété1 zhlídnul předpopiča do vánoc a je mi k breku.... to snad není možné, druhá nezima po sobě... loni aspoň nasypalo koncem listopadu a vydrželo to 3 týdny (a pak už do konce zimy aniťuk), letos sních (tady u nás v beskydech) ještě vlastně nebyl a nevypadá to, že by do konce roku nějaký hodlal spadnout...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Možná by mělo smysl, přeorientovat se na kolečkové ski
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
@MZ: ještě před dvěma roky bych na Tebe hlasitě zařval: NESER! ... neska sa už rači potichu zeptám: Myslíš?
@brus: no Ty abysis taky nekopnul do nebohého, zoufalého, sklíčeného powderprocha....
@brus: no Ty abysis taky nekopnul do nebohého, zoufalého, sklíčeného powderprocha....
jak ja jsem rad, ze jsem se zavislosti na lyzovani zbavil. teda pravda, stacilo by se mi na prkna postavit a litam v tom zase, ale momentalne je mi uplne sumak, jestli je venku -10 a snih nebo +10 blato. zivot je tak vyrazne jednodussi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Aspoň zbydou chechtáky na vrážení do auta
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jestli to nebude spise tim, ze uz pred barakem nestoji symmetrical awd, ktere cekalo na snihmmira píše: momentalne je mi uplne sumak, jestli je venku -10 a snih nebo +10 blato
Mirek
brusite si niekto hrany lyzi v domacich podmienkach? (pavproch?)
dajte nejaky tip na brusicku, pripadne skusenosti ci sa oplati s tym s.at doma apod.
dik
dajte nejaky tip na brusicku, pripadne skusenosti ci sa oplati s tym s.at doma apod.
dik