Vyber "chytreho mobilu"

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber "chytreho mobilu"

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

To ano a právě na ní je vidět, že pro tento způsob ovládání není telefon připraven. Nutnost do každého textového pole extra kliknout, aby se objevila tahle škaredá (byť možná funkční) nadstavba. Kvůli ní pak vlastně nefunguje ani taková věc jako vyhledávání v reálném čase na webu apod., ale hlavně prostě představuje nutný a otravný krok navíc. Právě E7 by díky své klávesnici mohla být tohoto zbavena.

Nad Symbianem jako takovým se nikdy moc nehořekovalo, to právě přišlo až s tou jeho dotykovou verzí, na kterou se prostě mělo jít úplně jinak (ideálně s úplně jiným prostředím, ne s S60). Nokia se s produkcí dotykovek naprosto zbytečně splašila, místo aby dál vyvíjela to, co jí šlo nejlépe. Vždyť co bylo přímým a nejčastěji srovnávaným konkurentem iPhonu? Nokia N95. A šlo snad kvůli vzniklé dotykománii o propadák? Zcela naopak - byl to jeden z nejúspěšnějších modelů, dokonce natolik, že jeho morální životnost prolongovali 8gigovou verzí. Ani dalším modelům z téhle série se nedařilo vůbec zle, právě naopak: N82, E71, E66, E51, 6120c. Čeho se Fini tak lekli? Proč si mysleli, že bude lepší prodávat to samé, co nabízejí ostatní, místo aby čerpali ze své výhodné schopnosti vyrábět to, co se ostatním tak dobře nedařilo..?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
mager
Pan Řidič

Příspěvek od mager »

ty do toho nejako moc vidis :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

SFzN: N95 8GB byla náhodou moc povedená. Snad jediná Nokia, se kterou nebyly téměř žádné problémy... Ještě tuhle jsem jí v nějakém šupleti zahlídnul.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

proc se uplne ignoruje E66?
kidli
Řidič začátečník

Příspěvek od kidli »

ExFun píše:
To je právě to, co jsem psal. WP a Symbian (mluvím za S60) jsou zřejmě jedinné systémy o jejichž lokálni BT synchronizaci se člověk nemusí nijak starat.
Pokud zkratkou WP myslíš Windows Phone a ne Windows Mobile, tak tam se o lokální BT (ani kabelovou) synchronizaci fakt starat nemusíš, protože nefunguje a fungovat nebude ;)
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše:proc se uplne ignoruje E66?
Hmm - za mě palec dolů... fungoval jsem na E66 asi měsíc a nebyl jsem z toho odvázanej - problémy s emailovým klientem a s baterkou. 3x reklamace a šla! Je ale pravda, že to bylo v době, kdy ten tlf spatřil světlo světa.
Ostudou Nokie je právě fakt, že pustí do světa verzi, která v podstatě okamžitě potřebuje záplaty - které dřív přicházely téměř okamžitě, ale dnes na ně více-méně serou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

diky za nazor :)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

kidli píše:
ExFun píše:
To je právě to, co jsem psal. WP a Symbian (mluvím za S60) jsou zřejmě jedinné systémy o jejichž lokálni BT synchronizaci se člověk nemusí nijak starat.
Pokud zkratkou WP myslíš Windows Phone a ne Windows Mobile, tak tam se o lokální BT (ani kabelovou) synchronizaci fakt starat nemusíš, protože nefunguje a fungovat nebude ;)
Překlep. Mělo to být WM samozřejmě.

WP je hezká, ale dementní kopie isráče.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řidičBOB píše:
goes píše:proc se uplne ignoruje E66?
Hmm - za mě palec dolů... fungoval jsem na E66 asi měsíc a nebyl jsem z toho odvázanej - problémy s emailovým klientem a s baterkou. 3x reklamace a šla! Je ale pravda, že to bylo v době, kdy ten tlf spatřil světlo světa.
Ostudou Nokie je právě fakt, že pustí do světa verzi, která v podstatě okamžitě potřebuje záplaty - které dřív přicházely téměř okamžitě, ale dnes na ně více-méně serou.
Co teprve Apple, který dělá tisícinové záplaty týden po vydání nového FW... :D V Cupertinu to nedávají...
Back to basics.
Příčina -> následek
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

apple ji aspoň udělá hned :D
SSS - vdechne tě do života
Odpovědět