Vyber "chytreho mobilu"
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber "chytreho mobilu"
To ano a právě na ní je vidět, že pro tento způsob ovládání není telefon připraven. Nutnost do každého textového pole extra kliknout, aby se objevila tahle škaredá (byť možná funkční) nadstavba. Kvůli ní pak vlastně nefunguje ani taková věc jako vyhledávání v reálném čase na webu apod., ale hlavně prostě představuje nutný a otravný krok navíc. Právě E7 by díky své klávesnici mohla být tohoto zbavena.
Nad Symbianem jako takovým se nikdy moc nehořekovalo, to právě přišlo až s tou jeho dotykovou verzí, na kterou se prostě mělo jít úplně jinak (ideálně s úplně jiným prostředím, ne s S60). Nokia se s produkcí dotykovek naprosto zbytečně splašila, místo aby dál vyvíjela to, co jí šlo nejlépe. Vždyť co bylo přímým a nejčastěji srovnávaným konkurentem iPhonu? Nokia N95. A šlo snad kvůli vzniklé dotykománii o propadák? Zcela naopak - byl to jeden z nejúspěšnějších modelů, dokonce natolik, že jeho morální životnost prolongovali 8gigovou verzí. Ani dalším modelům z téhle série se nedařilo vůbec zle, právě naopak: N82, E71, E66, E51, 6120c. Čeho se Fini tak lekli? Proč si mysleli, že bude lepší prodávat to samé, co nabízejí ostatní, místo aby čerpali ze své výhodné schopnosti vyrábět to, co se ostatním tak dobře nedařilo..?
Nad Symbianem jako takovým se nikdy moc nehořekovalo, to právě přišlo až s tou jeho dotykovou verzí, na kterou se prostě mělo jít úplně jinak (ideálně s úplně jiným prostředím, ne s S60). Nokia se s produkcí dotykovek naprosto zbytečně splašila, místo aby dál vyvíjela to, co jí šlo nejlépe. Vždyť co bylo přímým a nejčastěji srovnávaným konkurentem iPhonu? Nokia N95. A šlo snad kvůli vzniklé dotykománii o propadák? Zcela naopak - byl to jeden z nejúspěšnějších modelů, dokonce natolik, že jeho morální životnost prolongovali 8gigovou verzí. Ani dalším modelům z téhle série se nedařilo vůbec zle, právě naopak: N82, E71, E66, E51, 6120c. Čeho se Fini tak lekli? Proč si mysleli, že bude lepší prodávat to samé, co nabízejí ostatní, místo aby čerpali ze své výhodné schopnosti vyrábět to, co se ostatním tak dobře nedařilo..?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
ty do toho nejako moc vidis
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
SFzN: N95 8GB byla náhodou moc povedená. Snad jediná Nokia, se kterou nebyly téměř žádné problémy... Ještě tuhle jsem jí v nějakém šupleti zahlídnul.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
proc se uplne ignoruje E66?
Pokud zkratkou WP myslíš Windows Phone a ne Windows Mobile, tak tam se o lokální BT (ani kabelovou) synchronizaci fakt starat nemusíš, protože nefunguje a fungovat nebudeExFun píše:
To je právě to, co jsem psal. WP a Symbian (mluvím za S60) jsou zřejmě jedinné systémy o jejichž lokálni BT synchronizaci se člověk nemusí nijak starat.
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hmm - za mě palec dolů... fungoval jsem na E66 asi měsíc a nebyl jsem z toho odvázanej - problémy s emailovým klientem a s baterkou. 3x reklamace a šla! Je ale pravda, že to bylo v době, kdy ten tlf spatřil světlo světa.goes píše:proc se uplne ignoruje E66?
Ostudou Nokie je právě fakt, že pustí do světa verzi, která v podstatě okamžitě potřebuje záplaty - které dřív přicházely téměř okamžitě, ale dnes na ně více-méně serou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
diky za nazor
Překlep. Mělo to být WM samozřejmě.kidli píše:Pokud zkratkou WP myslíš Windows Phone a ne Windows Mobile, tak tam se o lokální BT (ani kabelovou) synchronizaci fakt starat nemusíš, protože nefunguje a fungovat nebudeExFun píše:
To je právě to, co jsem psal. WP a Symbian (mluvím za S60) jsou zřejmě jedinné systémy o jejichž lokálni BT synchronizaci se člověk nemusí nijak starat.
WP je hezká, ale dementní kopie isráče.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Co teprve Apple, který dělá tisícinové záplaty týden po vydání nového FW... V Cupertinu to nedávají...řidičBOB píše:Hmm - za mě palec dolů... fungoval jsem na E66 asi měsíc a nebyl jsem z toho odvázanej - problémy s emailovým klientem a s baterkou. 3x reklamace a šla! Je ale pravda, že to bylo v době, kdy ten tlf spatřil světlo světa.goes píše:proc se uplne ignoruje E66?
Ostudou Nokie je právě fakt, že pustí do světa verzi, která v podstatě okamžitě potřebuje záplaty - které dřív přicházely téměř okamžitě, ale dnes na ně více-méně serou.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek