Pivní koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Pivní koutek

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše:ale ale ale... takto reaguji vzdy, kdyz uz to prilis prehanis a stava se z tebe reditel zemekoule, pred kterym se vsechny dvere oteviraji ;) nehraj si tu na borecka, na ktereho nemas a nezij v presvedceni o sve jedinecnosti.
Co Tě sere? Že prodáváš pičifuky a jseš noname figurka, která má svou internetovou popularitu už dávno za sebou? To ale musíš překousnout a nebýt takto ošklivě závistivý hňup :-bd
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Chudák soused. Ani neví,že se tu o něho hraje b-(
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Smrťák píše:Každé pivo vylepší štamprle rumu. :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
Já to radši prokládám zelenou. =:)
2.016V 99kW
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Slawall píše:
Smrťák píše:Každé pivo vylepší štamprle rumu. :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!! :!!
Já to radši prokládám zelenou. =:)
Nebo tak
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše:ale ale ale... takto reaguji vzdy, kdyz uz to prilis prehanis a stava se z tebe reditel zemekoule, pred kterym se vsechny dvere oteviraji ;) nehraj si tu na borecka, na ktereho nemas a nezij v presvedceni o sve jedinecnosti.
Co Tě sere? Že prodáváš pičifuky a jseš noname figurka, která má svou internetovou popularitu už dávno za sebou? To ale musíš překousnout a nebýt takto ošklivě závistivý hňup :-bd
ano, to mne desne sere bobiku. jak ty to umis tak skvele vzdy odhalit.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Pojem internetová popularita je dobrý for :)) :)) :)) :))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše:resilo se to u vice znacek, pote, co se vyroba zacala delit do ruznych mist od jedne znacky. A uprimne radeji uverim tem profikum, nez tem ochlastum z tveho okoli, kterymi tu operujes. Ale klidne se stav, koupim plzen jak z plzne tak nosovic, dame par pokusu a pokud uhanes alespon 85% prepisu ti souseduv barak
Když sem postneš férově publikované výsledky "testů," tak se o tom můžem bavit dál. Do té doby to beru jenom jako Tvoje obvyklé kecy, které mají stejnou vypovídající hodnotu, jako moje operování ochlasty. O:-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

goes píše: ano, to mne desne sere bobiku. jak ty to umis tak skvele vzdy odhalit.
Ty doby, kdy jsi mne trošičku vytáčel, jsou ty-tam ;) Klidně mne dál oslovuj "bobiku, " když už neumíš nic víc. Stárneš a tím slábne i Tvé rétorické umění. Škoda, bejval jsi větší kabrňák.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše:resilo se to u vice znacek, pote, co se vyroba zacala delit do ruznych mist od jedne znacky. A uprimne radeji uverim tem profikum, nez tem ochlastum z tveho okoli, kterymi tu operujes. Ale klidne se stav, koupim plzen jak z plzne tak nosovic, dame par pokusu a pokud uhanes alespon 85% prepisu ti souseduv barak
Když sem postneš férově publikované výsledky "testů," tak se o tom můžem bavit dál. Do té doby to beru jenom jako Tvoje obvyklé kecy, které mají stejnou vypovídající hodnotu, jako moje operování ochlasty. O:-)
ber si to jak chces, sam vis, ze je mi to naprosto putna. Ja ti nabidl testik, kde muzes ukazat, jaky ses borecek. Ja vim, ze to neudelas, protoze vis jak bys dopadl - poznal velke kulove. ale treba prekvapis a ukazes, jaky ses borec a ze na rozdil odemne nekecas. Ale na to mas srazene pulky strachem. Ty nas maly centrume.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:
goes píše: ano, to mne desne sere bobiku. jak ty to umis tak skvele vzdy odhalit.
Ty doby, kdy jsi mne trošičku vytáčel, jsou ty-tam ;) Klidně mne dál oslovuj "bobiku, " když už neumíš nic víc. Stárneš a tím slábne i Tvé rétorické umění. Škoda, bejval jsi větší kabrňák.
to jsme byli oba v lepsich formach
Odpovědět