Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
šmoula: ne pepsi... v tu chvíli jsem měl tak 50st. horečku
Mně přijde takové chudéDeli píše:pěknémerlin píše:Tu je koleno ako ho podavame v mojom penzione
2.9T RWD
jj, koleno vypadá hezky, ale ta obloha je taková nijaká
Příště Vám vyfotím pečené uzené koleno z tý potrefený husy. Takovej chuťovej orgáč sem už dlouho nezažil. Nejdřív pěkně domácí kulajdu, pak kolýnko, které bylo perfektně udělané k tomu hořčice, domácí nastrouhanej křen a okurky a to všechno zapité granátem a řezaným Ideální sobotní oběd
2.0i 107kW
já chodím v sobotu hodinu po obědě na fotbal... to bych možná nedal
a enem tři papričky? Doufám, že existuje koleno deluxe, které obsahuje ze dvě piri piri papričky k tomu křen a nějakou ostřejší hořčici, pro odlehčení pekla nějaké rajčekazysvjet píše:chybi tam horcite s puntikama a kren
- mám docela rád, když dávají koleno s malou přílohou a k tomu je možno za nějaký doplatek doskládat dle chuti soudruha.
Slow and serious
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
jencek: nevím co jsou piri piri papričky, ale dokážu si to domyslet... to musí být oheň
kup si skleničku... nic s tím nevymýšlej, neolizuj, lupni jednoho kouska a rychle žvýkej
já takhle snědl svou první... láska na první pohled - prostě se ztratila na prkýnku v záplavě beraních rohů
já takhle snědl svou první... láska na první pohled - prostě se ztratila na prkýnku v záplavě beraních rohů
Slow and serious
jako hubené?HondaMan píše:Mně přijde takové chudéDeli píše:pěknémerlin píše:Tu je koleno ako ho podavame v mojom penzione
se mi líbí, jak je to naaranžované
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III