![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Lyžárna
Re: Lyžárna
@sss: proč? proč? proč?
(mi tohle děláš...
)
(mi tohle děláš...
![No no.. [-x](./images/smilies/68.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak proč ještě někam nezajedeš? Moč práce?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
moč, moč...
ale vidím už světlo na konci tunelu.... světlo jménem Le2Alpes koncem června....
(a dělám všechno pro to, aby mi ještě vyšel prodloužený víkend začátkem dubence....)
ale vidím už světlo na konci tunelu.... světlo jménem Le2Alpes koncem června....
(a dělám všechno pro to, aby mi ještě vyšel prodloužený víkend začátkem dubence....)
Heh, tak shodou okolností se mi včera připletly na nohy RCT. Byl jsem na Javoru (http://www.arber.de/, 27. lyžoden, zdravím ppjarka píše:Já jsem teď ještě dlouze zvažoval SCT w, ale nakonec to vidím na RCT 165 (se bojím právě tý univerzálnosti, když jsem zvyklý na oblouky). Jediný co mě trochu znervózňuje je, že v diskuzích se píše, že ty RCT neumí brzdit smykem. Může mi to někdo zběhlejší vysvětlit? To se na nich jako nedá smýknout a přibrzdit???
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Dle mého je lyže prioritně dělaná na stabilitu v oblouku, s omezeným ohledem na ostatní atributy. Ovladatelnost tím trpí, ale pořád je to snesitelný. Co je nesnesitelný, aspoň pro mě, je ona zmíněná nemožnost smýknout a fyzická náročnost. Přestože jezdim výhradně krojenej oblouk, tak tyhle lyže mi ukázali, že ani možnost smýknout není dobrý podceňovat. Typicky zastavení z vysokých rychlostí ať už plánovaný dole u lanovky nebo vynucený jiným lyžařem, je na nich opravdu složitej a náročnej proces, kterej fyzicky neskutečně bolí.
Lyže byli údajně 1 lyžoden po servisu a na plotnách jsem s nima měl velký problémy, nevim jak byl prováděn servis, na kolik byli broušený, ale zklamání.
Uvažoval jsem na nima protože novej trend ELANu, udělat slalomky pravolevý, shledávám nešťastným, ale po včerejšku jsem je bez jakýkoli možnosti změny rozsudku vyloučil. Je to lyže stavěná naproto specificky s jasným zaměřením a bez jakýchkoli kompromisů.
RWD
tež sem na čísle 27.... akutváth, že z teho asi 20 lyžodnů na umělině....
a co mám, kuwa, asi tak při letošním způsobu zimy dělat, co?