Politický koutek
Re: Politický koutek
1.) V zivote u mna funguje death line ktore ked niekto prekroci tak pre mna ziaden argument polahcujucej okolnosti nefunguje. Klucove je pre mna obet a jej rodina, nasilnik ma skutocne nezaujima uz je to pre mna len polozka v uctovnictve... Mne sa paci v USA ze ked je potvrdena vrazda prveho stupna tak vzdy nasleduje automaticky trest smrti (v niektorych statoch dozivotie).
2.) Ten sudca uz raz o vazbe rozhodoval a tak bol urcite oboznameny s trestnou cinnostou obzalovaneho a preto verim v jeho usudok. Prokurator chcel podat navrh na predlzenie len to nestiho v lehote, tak to bolo treba vyriesit "nestandartne". Ak by sa aj nahodou preukazalo ze bol nevinny tak dostane odskodne.
2.) Ten sudca uz raz o vazbe rozhodoval a tak bol urcite oboznameny s trestnou cinnostou obzalovaneho a preto verim v jeho usudok. Prokurator chcel podat navrh na predlzenie len to nestiho v lehote, tak to bolo treba vyriesit "nestandartne". Ak by sa aj nahodou preukazalo ze bol nevinny tak dostane odskodne.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pštros, satelit v prdeli a po Hummerech jenom prázdná garáž
http://www.novinky.cz/domaci/256390-svo ... mmery.html
http://www.novinky.cz/domaci/256390-svo ... mmery.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Konec zabíjaček v čechách: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... 300-tisic/
Bez bodů
by si tetky rozmysleli někoho pomlouvatExFun píše:Budeš tak tvrdej i u případů zastřelených dětí, kteří si tam šly pro přehozený míč a soused je omylem považoval za zloděje?
A kde bude tá správná, spravedlivá hranice, kdy bude "správné" mít možnost střílet po člověku - když si majitel zbraně bude myslet, že mu krade
a) nové auto za 1M
b) nové auto za 400t.
c) ojetinu za 200t.
d) prolezlá kolečka za 500Kč
e) třešně na stromě za 150Kč
f) jen vstoupí na pozemek
A když už za krádež, tak proč si svépomocně nevyřizovat účty i v jiných věcech. Co třeba pomluva? Než někoho žalovat, tak ho zrovna odprásknout, nebo aspoň souboj v parku. Na to že pak následují rodinné vendety, to v historii přehlédneme. Nebo dopravní nehody, ne? Co? Nějaký čurák tě naboří, když ti nedal přednost, porušill pravidla, tak jakýpak copak. Otravovat nějaké úřady - pěkně kulka mezi oči, instatní potrestání a dědici zalepí škodu na autě....
A není řešením místo návratu k do dob divokého západu, spíš nutit policii, aby dělala, co dělat má, místo administrativní buzerace?
Mně se spíš jedná o to, že když na mě někdo při loupeži byť jen pěstí, tak by to mělo zakládat právo k tomu, abych jej odpravil... šel ke mně krást a na vyzvání si nesedl a nevyčkal příjezdu PČR a ještě na mě salát stáhl ruku.
On bude mět pajcr, jednu mi ním loupne, já ho postřelím šulina při obraně sebe a svého majetku a ještě si půjdu sednout... DEMENCE. - dělal to úmyslně, věděl že se to nemá. Nehody a podobně to jsou kecy hodné tak Humla
Ale tak ano jo, ale jsou situace, kdy je policie pomalá, prostě nemám instantního příslušníka ve skříni, teda myslím... ženooooo
Slow and serious
Má pravdu, prezident. Ten stejně musí ty Eurohujery ale neskutečně sr...át.
Evropu může spasit jen válečné tažení za účelem dobytí nových teritorií
Niko nadžanel ko kerdža
Bez bodů