Cool obrázky
Re: Cool obrázky
pochopení bych pro to měl v případě, že majitel je zároveň majitelem firmy, která lpg montuje: to by myslím byla slušná reklama, něco ve stylu ušetříte na palivu tolik, že vám zbyde i na ferrari
Pravda vyděsí
tak, zplynit nějaký čtyřhrnek dvoulitr, prosím, nebo i V8 hemi v nějakém velkém trucku, ale mnichovské R6 , V8, V12 je prznění a hřích. ditto maranello, trojzubec, amg etc.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nasel jsem i foto s hondou nsx. Jako jeden z duvodu prestavby na LPG uvadeli i v nekterych zemich brutalni dane u aut na premiovy benzin, naopak u aut na lpg nejsou pry zadny nebo nizky.
Neznam takhle z hlavy system rizeni a vstrikovani u ferrari a 430 (jestli to dobre vidim z mobilu)
Kazdopadne by me docela zajimalo jak mu to funguje, primivstriky jsou porad problem, navic u takoveho vykonu vetsinou nestihaj samotny lpg vstrikovace..
Kazdopadne by me docela zajimalo jak mu to funguje, primivstriky jsou porad problem, navic u takoveho vykonu vetsinou nestihaj samotny lpg vstrikovace..
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
imho je to 360, ne 430
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
360 ma světla skoro az ke kapote.. tohle je (skoro jiste) 430
souhlas. nedalo mi to a podival jsem se poradne. je to 430
Autoforum.cz
A jezdit na vojtěšku od Bureše není prznění ??pavproch píše:tak, zplynit nějaký čtyřhrnek dvoulitr, prosím, nebo i V8 hemi v nějakém velkém trucku, ale mnichovské R6 , V8, V12 je prznění a hřích. ditto maranello, trojzubec, amg etc.
Nepletu-li se , tento druh motoru se jmenuje spalovací, nikoliv spalovací benzinový
MG - radost až na kost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mít F a dát to do plynu, je podle mne na hospitalizaci v Bohnicích. LPG se většinou dává kvůli snížení nákladů. A myslím, že PHM jsou u F ten poslední náklad v řadě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Brečíš pěkně, ale na nesprávném hrobečku.... aby mé svědomí nebylo zatíženo hříchem, liju tam enem Vervu100 resp. Maxx100 které jak známo bureše NEobsahujíKDB píše: A jezdit na vojtěšku od Bureše není prznění ??
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.