Koronavirus
Re: Koronavirus
Člověče, už jsem to skoro měl. Ale zlomila se mi špejle a jeden kyslík se mi zakutálel pod stůl a nemůžu ho najít.
Masakr, za 1 den sbirky 12 390 371 Kč z pozadovanych 10M.ctrl_j píše:Na CVUT si to nemysli… https://www.donio.cz/CoroVentblah píše:…
Co se sestrojovani ventilatoru tyce, to opravdu nejsou jednoducha zarizeni. Nejde jenom o vytvoreni/udrzeni tlaku, ale i o diagnosticke funkce atd. a urcite nebude jednoduche neco takoveho vyvinout. Klidne se o tom muzu rozepsat vic, ale neco takoveho urcite nejde jen tak sestavit. Kdyby si o tom chtel nekdo neco precist, nejcastejsi (a pro terapii dulezite) rezimy jsou BiPAP, CPAP/ASB.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
tyhle aktivity me fascinuji, je fantasticke, co lidi u nas dokazi obratem vymyslet a vyprodukovat.
cekam, kdy do toho hodi vidle stat stejne, jako u laboratore Dr. Pekove
cekam, kdy do toho hodi vidle stat stejne, jako u laboratore Dr. Pekove
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak na tu chripku umrela uz i jinak zdrava 16l holka a francie a brzy i new york nechavam lidi 75+ umrit.
https://www.novinky.cz/zahranicni/koron ... i-40318315
https://www.novinky.cz/zahranicni/koron ... i-40318315
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...se dočteme v médiích.
Ale i pokud by to pravda byla, že byla jinak zdravá, důležitým faktorem je také stres, vyčerpání organizmu a jinak zdánlivé banality. To je mimochodem i důvod, proč v IT umírají lékaři a sestry.
Ale i pokud by to pravda byla, že byla jinak zdravá, důležitým faktorem je také stres, vyčerpání organizmu a jinak zdánlivé banality. To je mimochodem i důvod, proč v IT umírají lékaři a sestry.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak. A su v "Brixenu". Nejbližších 14dní prosím oslovovat Karle Havlíčku.pavproch píše:Ha!
Asi sem vymyslel, jak obejít karanténu (a pomoct rodině) až junior přijede z UK.
Vůbec se s ním nepotkám a ještě před jeho příjezdem domů se odstěhuju na 14dní do firmy se vším, co těch 14 dní budu potřebovat (např. jedny slipy.... ) a budu poustevničit těch 14dnů ve firmě, odděleně od rodiny. A kromě teho, že budu (tímpádem muset) pracovat, budu taky rodině dělat bezdotykového bezrizikového zásobovače, dovozce a vyřizovatele.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
poprosime o daily update. hlavne ako sa dari tym slipom
Toho bych se nebál. Každý muž ví, že slipy mají 4 rovnocenné pracovní polohy.
A když oběhnou celé kolečko, tak první poloha je již oxidovaná či oloupaná, tudíž opět použitelná.
Safra, už týden mám takový divný kašlík, ...hlodá to ve mě.
A když oběhnou celé kolečko, tak první poloha je již oxidovaná či oloupaná, tudíž opět použitelná.
Safra, už týden mám takový divný kašlík, ...hlodá to ve mě.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To znám. To jsem měl po návratu z lyží z IT, když ještě Evropa netušila, že za 14 dní to všem jebne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time