Lyžárna
- sváteční řidič
- Autoškolák
Re: Lyžárna
Zdravím,
doporučte mi, prosím, nejlepší střediska v Rakousku na poslední týden v lednu. Na freeride moc nejsem, preferuju široké a ne úplně strmé dálnice.
doporučte mi, prosím, nejlepší střediska v Rakousku na poslední týden v lednu. Na freeride moc nejsem, preferuju široké a ne úplně strmé dálnice.
To asi nebylo focené na Bečvách
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
sam bych to nerekl lepepavproch píše:hauuuuuuuuu!!!!!!!
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ee Beskydy to nejsou. Foto jsou z městečka Livigno, které mimo dobré lyžovačky s rodinkou nabízí litr benzínu kolem eura a litr kapitána Morgana za 6.5
aha, Livigno, ja si rikal, ze je mi to povedome. uzasne stredisko.
Autoforum.cz
Byl jsem tam před Vánoci a stálo to tam za prd, prakticky nebyl sníh a všude na svahu šutry... Teď to vypadá výrazně lépe...
My tam byli 21.-28.12 a pořádně nasněžilo až 23.12 za první dva dny jsem lyže docela zrasil o zmíněné šutry, pak už byl freeride i na sjezdovce bo to soudruzi nestíhali rolbovat
Poslušně hlásím, že "Next year same time same place" právě nastalo, sme tu, teda tam. Ubytovaní, natlačeno do hlavy a po těch patnáctistech kilometrech za kniplem sem po jednom pivu jak motýl....pavproch píše:Les 2 Alpes = Next year, same time, same place.
Nejen s familií, ale i s matušem a silvou budeme letos :skiing smiley:
Sněhu hodně málo (tady vcentru Le2Alpes - 1600mnm) ne víc než 30cm, sypkého, ale určitě to pude.... zítra ráno před devátou dělám s Jr frontu na Jandri Express, předpopiča je pozitivní, zítra by nám mělo nasypat a potem tři dny sonic und kalt...
Btw, o tom, co budu (a ským) letos dělat koncem června je ode dneška (opět) rozhodnuto.... letní ski-bajko-ezona tu startuje 21.juina 2014 a powderproch bude samozřejmě u teho....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pavproch odjede a zrovna začne sypet, kde bude problem?
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko