Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Když se s někym bavim, nebo píšu na fórum, tak používam obsah a každej ví o co jde. Ale třeba do mailu, nebo nějaký práce školní/ pracovní bych si to pohlídal a psal objem, protože obsah je špatně.
TSs
- GeneHawkins
- Letec
Obsah motoru je stejná blbost jako objem motoru.
Tedy z mýho hlediska stejně dobrý.
Historicky se zdvihový objem obsahem nazýval a nechápu, proč by tomu tak v běžné mluvě nemohlo být i nadále.
Historicky se zdvihový objem obsahem nazýval a nechápu, proč by tomu tak v běžné mluvě nemohlo být i nadále.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v OTP napsáno: 3597 cm3...což je podle soustavy odvozená jednotka SI (přesněji m3).
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ti nerozumim, nahoře píšeš, že objem je blbost, dole to pak uvádíš jako správný (jasně, s přídomkem zdvihovej).GeneHawkins píše:Obsah motoru je stejná blbost jako objem motoru.
TSs
Jde krásně vidět kdo nedával na základní škole pozor (pokud jí dostudoval )
Ještě větší prdel je s jednotkami tlaku. Převody bar-MPa-atmosfera a nebo pak třeba převod např. na jednotky "Si" je slušná komedie např. i do hospody (profesní postižení)
Ještě větší prdel je s jednotkami tlaku. Převody bar-MPa-atmosfera a nebo pak třeba převod např. na jednotky "Si" je slušná komedie např. i do hospody (profesní postižení)
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Správně je zdvihový objem. Zdvihový proto, protože délková (výšková) veličina výpočtu pracovního objemu válce je dána zdvihem pístu. Celkový vnitřní objem válce motoru je součtem zdvihového a kompresního objemu. No a objem proto, jak už bylo zmíněno, jedná se o prostorovou veličinu, nejpoužívanějšími jednotkami je litr (l) nebo centimetr kubický (ccm).
Panda
BRZ
Allspace
BRZ
Allspace
Pokud mám v autě rádio Pioneer a chtěl bych do něj dát jiné, tak musím zase dělat kabeláž od začátku (ISO konektor jsem napichoval ručně), nebo je to stejné pro všechna rádia?
no obvykle to je naopak je tam ISO a k Pioneeru dodavaj redukce, ale posledni modely uz maj taky ISO
Je to Pioneer z roku cca 2011. V pioneeru ISO bylo, ale sám jsem zapojoval ISO konektor vedoucí jakoby od auta.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Poradili byste prosím nějaký spray či barvu na ochranu podvozkových částí a dílů? Fungují vůbec takové přípravky? Zatím jsem našel něco na Autokelly od Starlinu. Chystám se použít odrezovací roztok a pak něco na ochranu, na některé části Hammerite.