VZKAZY
Re: VZKAZY
Já to mám zcela stejně s Brňákama...jak to má B na značce, tak je to tak z 50% průser
Jinak včera mě na D1 pobavil pán s E39, ve zúžení, kdy jsou z jedné strany svodidla a z druhé betonový předěl, úzkostlivě dodržoval předepsanou stovku, zatímco před ním kilometry žádné auto nebylo a za ním se hromadila kolona lidí, kteří by rádi jeli i rychlej. Ok, tak jede podle předpisů, budiž. Ale že se mi po skončení zúžení nalepí ve 160 za prdel, to už jsem moc nepochopil...tak jsem poškádlil korejské koně a do nějakých 220 se snažil držet a pak už ho nebylo.
Jinak včera mě na D1 pobavil pán s E39, ve zúžení, kdy jsou z jedné strany svodidla a z druhé betonový předěl, úzkostlivě dodržoval předepsanou stovku, zatímco před ním kilometry žádné auto nebylo a za ním se hromadila kolona lidí, kteří by rádi jeli i rychlej. Ok, tak jede podle předpisů, budiž. Ale že se mi po skončení zúžení nalepí ve 160 za prdel, to už jsem moc nepochopil...tak jsem poškádlil korejské koně a do nějakých 220 se snažil držet a pak už ho nebylo.
Ain´t nobody got time for that
Aby neco s korejskejma konema jelo 220 to tech korejskejch koni tam musi bejt tak 650charger píše:Já to mám zcela stejně s Brňákama...jak to má B na značce, tak je to tak z 50% průser
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
pavproch píše:podle značky byl spíš tady od nás RpR a okolí ..... sa stydím za něj
Chapu ze to nejde pausalozovat a jsou i vyjimky, ale bohuzel, svetle vyjimky se Zetkem na znacce se mi uspesne vyhybaji
Stejně tak jsem ještě nepotkal normálního policajta
No ono to jede i víc, jel jsem s tím 250, ale myslím, že udávaná VMax je 240...a koní to má polovinuAby neco s korejskejma konema jelo 220 to tech korejskejch koni tam musi bejt tak 650
Ain´t nobody got time for that
co to je za auto???
genesis V6 3.8 má 303 kobyl, to je vono?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A kdo psal ze to tak je?ctrl_j píše:120-130 k a Vmax 240 kmh je nesmysl
Ta veta je mnohoznacna a ja to vylozil jako Vmax 240 a koni polovinu = 240/2
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/