Vazne si myslis ze je to jen moda? Ze by si uzivatele kupovali 3-4-5 suv v rade, prestoze jim tak strasne nevyhovuje?Honza42 píše:Zbytečně se do mne navážíte, hoši. Již v prvním příspěvku jsem napsal, že to úřední řešení nemá a že pokusy frantíků to zakazovat jsou zcestné. Možná můj odpor k SUV pramení z toho, že nerad jdu s davem. Ten dav se zítra vydá jiným směrem, SUV opustí a začne tvrdit, že to nové módní je přesně to pravé. Navíc i technicky jsou SUV mimo. Začínaly jako 4x4 se skutečně zvýšeným podvozkem, často uzávěrkami, redukcí...... auta, která měla umět víc. A postupně na to výrobci rezignovali a jsou to často 4x2 krabice, která mají trochu výš sedadla a tím to asi tak končí. A zůstala hmotnost.....
Můj názor, nevnucuji, jezděte si čím chcete.
Můj přechod od velkého MPV k menšímu vozu hodnotím velmi pozitivně. Hned to topí, nepotřebuje to bufík, je v tom ticho (aerodynamického šumu se krabice nikdy nezbaví). Jezdí to o litr a půl míň v benzínu, než to bylo dřív v hlučné naftě. Hezky se to řídí, krátké, kola v rozích, prostě motokára. Osobně nevidím důvod si to kazit.
Ja myslim ze ne.