Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

Já mám primární use case jako zpracování dat a jejich převedení do jasněji zchroupatelného formátu, který se dále někam nahrává. A i tam to musí sednout na jasně definované kódy.
Takže by mi musel dělat vyloženě záměny. Z ALU disku udělat plechový disk. Když to místo ALU disk napíše kosmodisk, nechytne se mi to na druhý straně vyhodí chybu.
Zatím jsem strašně spoko a vymejšlím další aplikace \:D/

Škoda, že v tom fyzickým světě to takhle jednoduchý není :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já se přiznám, že absolutně netuším, o čem je řeč? O aut. inteligenci se všude píše, ale já se s ní dodnes ani náznakem nesetkal, kromě té, co mám doma, ale ta mě i bije :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Treba skusit, otazka par sekund a setri to dni casu :D

Napr. nie som strojar, ale obcas potrebujem navrhnut jednoduche zariadenia do priemyselnej vyroby(resp. ich namieru poskladat zo spravnych komponentov)...

Predtym som pracne 2 dni studoval datasheety/strojnicke tabulky/knihy/internety aby som sa dopracoval aky elektromotor/prevodovku/hriadele/spojky/cerpadlo/hrubku materialov pre konstrukciu potrebujem... s AI to je praca na 30minut (5minut prace + 25 minut to cele skontrolovat :D )

Minule som riesil nefunkcnu klimu na starom VW, skopcil som mu tam nemecke servisne manualy(po nemecky neviem ani slovo), opisal chatuGPT co s tym je a za hodinu sa podarilo opravit to co uz servisy vzdali po zbytocnej vymene klimakompresora a RJ(bol to zly kontakt v poistkovej skrinke, poistka nedoliehala ako mala)
Jaggie
Pan Řidič

Příspěvek od Jaggie »

u nas mame ai rozehranou na nekolika polich, tezko rici, jestli je hlavni zamer ten nakladovy.
spise bych to nazval casova uspora.
obchodak misto aby vyplnoval spreadsheet, kde jsou desitky az stovky svych polozek, ktere spravuje pro sve zakazniky,
tak ai planuje jednoduche vyrobni cisla na zaklade minulych mesicu. I kdybyc se ai utnul a par kusu, tak to zase az tak nevadi,
clovek je jeste schopen to korigovat jeste pred zadavanim do vyroby.

jeste pak mame soft s ai, ktery na zaklade minulych dezajnu sablon do listovacich stroju, je schopen prevytvorit nove sablony,
pro nove produkty podobneho dezajnu.

tech ai aplikaci se da najit hodne a urcite to uvolni prostor schopnym lidem,
aby se venovali daleko kvalitativnim vecem, nez aby cuceli do tabulek.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

a takoví lidé jsou tvářemi a vyjednavači Evropy, bravo :ymapplause:

:ymsick:
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele: