Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od mattonecz »

Ono asi zalezi jak se ten nazor poda, ze. Jo tohle je nej argument: ty si nezil za komunistu my se meli dobre :D
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A já zase pamatuji předsedy ZO KSČ, kteří matce vždy schválili dovolenou v Jugoslávii. A to ani jeden z rodičů nebyl nikdy členem. Děda dokonce z předsedy Okresního soudu, šel krmit prasata do JZD, protože jim v roce ‘68 řekl, že komunisti jsou kurvy a lepší je vstoupit do hovna, než do strany, protože hovno lze umýt.
I za komunistů to bylo především o lidech.
Ad čmoudi: nevím jak ty, já svůj názor tajit nemusím a víš dobře, že můj slovník je často jadrný. Nikdy mi nic nehrozilo. Je ale velmi tenká linie mezi názorem a zvedlou pravačkou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ad předseda ZO KSČ: Přece tady nebudeme omlouvat předsedy KSČ. Tak hluboko ani jeden z nás snad neklesne :-? Bylo by to stejné jako velebit nějakého mafiánského kmotra, že někomu pomáhá. Pořád je ale členem zločinecké organizace ;)
Ad čmoudi: Je vidět, že nežiješ v Německu. Tady by ti jadrný slovník neprošel ;)
Ad vývoj Evropa: Až se to rozsype ve frankrajchu a tady v říši, tak padne celá slavná EU. Myslím, že to nikdo nezastaví, ani my debatou na autoforu. My, myslím nás dva konkrétně, se můžeme akorát dobře připravit ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Z části máš pravdu. Ale nikdy nic není černobílé. Ani u KSČ nebylo a ani u zločineckých organizací. U obojího myslím, že vím, o čem mluvím. Já je nijak neadoruji.
U prezidenta jsme se dostali do špatné pozice, bohužel. A pro mne, jestli student vojenské školy a předseda ZO KSČ nebo komunista a estébácký udavač, tak 1000x říkám, že generál, který navíc po revoluci, udělal pro dobré jméno ČR hodně.
Estébák 3 roky čekal v Maroku a pak celou dobu ČR škodil, kradl a ničil lidské životy.
Já mám jasno.
Být tam ale normální kandidát, tak PP nikdy nevolím.

Ok, v D si nemůžeš říkat, co chceš o čmoudech, tak tam nežij, když ti to toliko vadí.
Na druhou stranu - já je chápu, s historií, jakou mají a s oblečením po dědečkovi, které mají furt ve sklepech ;-)

Kde se v tobě bere ta naivita? EU nikdy nepadne. To je příliš velký byznys. Stačí se podívat, jak se drží svých fleků/platů.
Buď utáhnou šrouby nebo začnou tisknou prachy ve velkém a rozdávat mocným korporacím, které si už s ovečkami poradí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... m-40481081
Podle stanice CNN nynější Bidenovo oznámení zřejmě vyvolá novou vlnu spekulací o jeho schopnostech stávající prezidentský mandát vůbec dokončit.
Nechápu to, podle mě je Joe přesně tak bystrý, jako když do úřadu nastupoval...
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

O Pirátech nemá smysl cokoliv psát. To je 100x horší pakáž, než STAN.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řB: Toliko už jen k tomu, že EU v současné formě nikdy nepadne. Ale padne, jako zanikla jiná lidská společenství. Jistě jsi slyšel o Tisícileté Říši a už i zažil Se Sovětským svazem na věčné časy. Hlouběji do historie jistě najdeš spousty neexistujících říší. Takže EU na 100% jednou zanikne, otázka stojí pouze kdy, jak rychle a za jakých podmínek. Takže nebuď pesimista, třeba se dočkáme ještě my.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

7% a 10% pridat? Neni to malo Antone Pavlovici?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Přídavků pro stádní parazity není nikdy dost, aby se části populace podřadné kolonie udržely v konfliktu a ekonomika příliš nerostla. ;)

..."eu nikdy nepadne"... :o) =))
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Odpovědět