Politický koutek
Re: Politický koutek
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... hce-255474
Jsem jedinej, kdo uz se podival na rozvahu ty firmy, kam Petr Ekonomicka Kompetence Fiala poslal prachy?
Jsem jedinej, kdo uz se podival na rozvahu ty firmy, kam Petr Ekonomicka Kompetence Fiala poslal prachy?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, a nemůže si každý (včetně premiéra) investovat svoje peníze kam chce?
Tohle mi už vyloženě přijde jako hledání prdu v kalhotech.
Tohle mi už vyloženě přijde jako hledání prdu v kalhotech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Samozřejmě, že může. Já to naopak oceňuji. Aspoň se seznámí s problémy běžných občanů.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Aneb jak prohrát příští volby V Německu jedou stejný bomby a taky se budou divit
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a já myslel, že prasnice Dostálová s plájbojem Turkem, ten Grýn Dýl zastaví?!
BTW: tahle vláda má už volby dávno prohrané.
BTW: tahle vláda má už volby dávno prohrané.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ti nemají vliv. Ale stamiliony víc a víc naštvaných Evropanů to časem zaříznou. Zelené náboženství, tolerance k migrantům a podlézání úchylákům zničili prosperující kontinent. Francie už je rozvařená, příští rok to čeká Německo, Česko je sice malé, ale taky jasné.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ty nemaj vliv stejně jako podobný klauni z jiných zemí.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: asi tomu úplně nerozumím - takže EP na to vliv nemají, ale tisíce naštvaných lidí ano? Jak konkrétně to změní? Že budou zapalovat auta, ničit v ulicích soukromý majetek, jak to dělají ve F?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Obávám se, že přesně jak píšeš. V totálně polarizovaných společnostech jednotlivých zemí nastane chaos, občanské nepokoje, násilí, strach, nerespektování voleb. Někde už je to hodně moc nastartováno. A to vše dokázali udělat politici během 30 let z prosperujícího společenství preferováním zeleného náboženství, nesmyslnými dotacemi a regulacemi, neschopností chránit hranice a podporováním dekadentní bezpohlavní kultury namísto podpory svobodné tržní ekonomiky, klasického modelu rodiny a společnosti na principech křesťanské kultury. Prostě klasický scénář rozpadu říší. EU nemá žádné silové složky a v momentě, kdy je jednotlivé státy přestanou respektovat, skončí. Ten proces bude buď zlomový s rychlým rozpadem nebo postupný, ale je zřejmě nevyhnutelný. Škoda zničení dobrého počinu touhou po moci a zákulisními manipulacemi. Viz současné jednání EP.
jako kolovrátek. ale nic z toho co píšeš se neděje a nestane
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw