Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Chlubítko univerzání

Příspěvek od řidičBOB »

Přesně tak!
Buď rád, že to je jenom ouřada na SO a ne rovnou celý pouliční výbor!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

No já to pochopil tak, že jsem zlý provozovatel, který sice skutečného řidiče udal, ovšem úředník je líné hovado, takže ho neobeslal a dal mi pálku, abych příště nevymejšlel a poslušně zacvakal.
Mimochodem, to rozhodnutí má 10 stránek a ani zmíňka o nějakým materiálním znaku přestupku. Že by ho parkování ve 3 ráno v zóně vůbec nemělo? To se mi nezdá :-??

Mimochodem, auto toho výroku má magisterský titul. Asi Plzeň
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Ale tak buďme realisti. Ryba smrdí od hlavy. Autor může být doc. JUDr., ale stejně bude psát to, co tam chce mít napsáno nadřízený. Tyhle věci se píší copy & paste. Můžeme se bavit o nějaké osobní statečnosti zaměstnance, ale kdo byl někdy zaměstnán to zná- uděláš, co se po tobě chce a s.reš na to.
Stejný to je se sběrači exkrementů, můžeš se strážníkem hádat a řvát na něj, v 90% je o příkaz nějakého k.kota v kanclu, který obvykle vůbec neví, co reálně dělá, ale zase má příkaz naplnit pokladnu.

V situaci, kdy na MD sedí borec, který má průser jako mraky a řidiče vidí jako otevřené peněženky a kdy MP vybírá sama na sebe, to nikdy k lepšímu nepovede. Může se to jen dočasně uvolnit, když je soud klepne přes prsty, a to do doby, než někdo vymyslí něco nového na zkoušení :(
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Yo!

Až nahoru, sic s mírnou pauzou.... :ymblushing:

Je bílo (ale enem 1-3cm), sype o dušu, lehounce pod nulou.... prostě nádhera ^:)^
a neska už až nahoru bez zastávky, heč... akoráth, jak píšu vedle, zimní nálada je vtahu, venku zuří jaro neli skoro léto... :ympray:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

ExFun píše:Ale tak buďme realisti. Ryba smrdí od hlavy. Autor může být doc. JUDr., ale stejně bude psát to, co tam chce mít napsáno nadřízený. Tyhle věci se píší copy & paste. Můžeme se bavit o nějaké osobní statečnosti zaměstnance, ale kdo byl někdy zaměstnán to zná- uděláš, co se po tobě chce a s.reš na to.
Samozřejmě, že cílem je řidiče, wordingem ředitele MP Smejkala, "vykostit". Ale kdyby tam nepsali takový blbosti, hůř by se proti tomu bránilo. Přece i jim musí být jasné, že pokud někdo zahazuje lísteček za stěračem i výzvu do koše, bude se bránit a je potřeba jít proti němu věcně.
Takhle to rozhodnutí i laik jako já vezme, a hned tam vidí nezdůvodněný materiální znak, špatně odůvodněnou sankci, přiznání se, že rozhodli na základě úředního záznamu, ani svědky nepředvolali, tvrzení, že občan Německa je nedohledatelnou osobou...A až dostanu do ruky spis, bude toho rozhodně víc ;;) Hned je do toho odvolání co psát a "profík" jako ty, by našel těch chyb ještě víc.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

A kolik lidí to vůbec čte? A kolik se odvolá? 10% ?
Vím o více podnikatelích (hlavně kteří dodávají koncovým FO nepodnikatelům), kteří střílí faktury od boku, mnohdy absurdní blbosti, a hřeší na to, že 80% to zaplatí a těch 20% třeba i prohrají, ale pořád se jim to vyplatí...
Nezapomínej, že sem chodí mentální elita národa. ročně přes 20 000 lidí spadá do oddužení a z těch 99% není schopno rozumět co je v rozhodnutí napsáno, ani když to je správně napsáno. A to je špička ledovce. Je to smutné, ale IMHO 50% národa nemá mentální kapacitu/schopnosti k porozumění zdůvodnění rozhodnutí.
Blbý je, že úředníci si to začali uvědomovat a začínají na to hřešit. Mimochodem, FÚ to zkouší i na ty, kde je předpoklad, že se bránit budou.
Back to basics.
Příčina -> následek
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

ExFun píše: Nezapomínej, že sem chodí mentální elita národa.

Bingo :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

ExFun píše: Nezapomínej, že sem chodí mentální elita národa.
To nám říkali i na gymplu. Mám spolužáky, kromě vysokých škol, v Boschi u pásu, jednu těhotnou, o třídu níž čuchá frajer toulen... Já na tyhle kecy moc nedám ;)

Ale těch 50%, co nemá mentální kapacitu porozumět rozhodnutí, se tam nikdy nedostane. Tupá ovce totiž cvaká ihned, tupá ovce se smůlou ztratí lísteček a reaguje až na výzvu. Ale, doprdele práce, když mě na tom úřadně znají, v průběhu řízení je obšťastním třemi stížnostmi, námitkou podjatosti a jedním téměř TO, tak proč mi tam píšou takový chujoviny? Mně to uráží %-(

Na druhou stranu, je tenhle stav zcela vyhovující. Dokud totiž za prohnilý systém bojují neschopní idioti, systém ničemu nevadí. Až se pohůnky systému stanou i schopní jedinci (a že by nebyl problém je ze státního zaplatit, že), Bůh nám pomáhej.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak zítra nastupuju do jámy lvové, pardoň, lékařské (a sem z teho co ňa čeká teda fakt silně, ale fakt silně nervézní....), taxem neska dopo byl (ve skoro vichřici) u sochy si zcela neskromně popřát ať to přežiju.... úžasné - nepotkal sem ani nohu... což byl teda silný kontrast s davama, kerý se tam vyskytujou třeba o víkendu .... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

:-bd

Drzim palce
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Odpovědět