Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
tak to vás vyvedu z omylu, např. taková ČSOB pojišťovna to nemá v základu ani v havarijku, což jsem zjistil u proraženého runflat BMW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...taky - kdo si pojistí auto u ČSOB pojišťovny? Každý, kdo kdy něco řešil přece ví, že smysl má Česká pojišťovna, Kooperativa nebo Allianz. Vše ostatní je na náhodu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jen na okraj, ja mam vsechna auta dlouhodobe pojistena u Uniqy a nikdy jsem s nimi nemel problem. plneni vzdy rychle a bez problemu mne pri havarijce a take protistrane na POV. pri jedne prilezitosti zajistovali odtah, taky bez stiznosti a zadara.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Hlavně si myslím, že odtah pojišťovna zajisti jen do smluvního servisu, domů před barák mi auto asi nedají, že?
kolegovi na I/4 praskla v neděli přední pružina, zůstal stát v kopci pěkně blbě a Slavia mu řekla, že v neděli odtah čekacka 3h..už jde k allianzu
kolegovi na I/4 praskla v neděli přední pružina, zůstal stát v kopci pěkně blbě a Slavia mu řekla, že v neděli odtah čekacka 3h..už jde k allianzu
osobne nevim, odtahovali auto z SVK a dovezli az "domu", do predem domluveneho servisu
Autoforum.cz
Allianz mě odtáhl "do nejbližšího většího města" (upadlo mi př. kolo u Spáleného Poříčí, odtáhli mě do Plzně - kam sem chtěl dojet...)
Bylo to ve všední den kvečeru a čekačka byla asi 50 minut... takže jo, funguje to.
Odtah domů (Plzeň - RpR) sem řešil už "za svoje" - druhý den pro brambora přijel dvorní servisák Michal s plaťákem...
Bylo to ve všední den kvečeru a čekačka byla asi 50 minut... takže jo, funguje to.
Odtah domů (Plzeň - RpR) sem řešil už "za svoje" - druhý den pro brambora přijel dvorní servisák Michal s plaťákem...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Podle smlouvy, můžeš mít odtah i za 60000,- když si připlatíš cca 1500,- ročně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Naboural mi borec, měl povinné u ČSOB. Taky jsem měl obavu, ale oprava v autorizáku, úhrada ihned přímo servisu, já si jen vyzvedl opravené auto. Takže ač u ČSOB nic nemám, nemohu je kritizovat. Ale možná to byla ta šťastná náhodařidičBOB píše:...taky - kdo si pojistí auto u ČSOB pojišťovny? Každý, kdo kdy něco řešil přece ví, že smysl má Česká pojišťovna, Kooperativa nebo Allianz. Vše ostatní je na náhodu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Kura, sem neska dostal svátečního Bernarda 12 s pérovým uzavěrem... to sem ešče nepil.... dyž sem ho otevřel, tak na ňa vyběhnul, a to tak, že v láhvi skoro nic nezůstalo... taktak sem zachránil pičítadlo a harddisk, co sem měl na stole... jinak všude potopa a smrad jak v pivnici.... no nic, no... Bernarda halt nevyzkúšam.... taxem si otevřel Radegasta....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.