Politický koutek
Re: Politický koutek
Včera mi tak napadlo, co si asi v úzkém rodinném kruhu povídali otec důstojník Pohraniční stráže Pavel a syn budoucí rozvědčík Pavel, oba kovaní členové KSČ, v listopadových dnech 89
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jj, takový malý sitcom První prezident po sametu byl disident. Druhý prezident člen prognosťáku, pravděpodobně zřízeného NKVD, ale bezpartijní. Třetí opět člen prognosťáku, členství v KSČ ukončil po roce 68. Čtvrtý lampasák ČSLA, předseda základní organizace KSČ, "polepšený" po roce 89. Bojím se, kdo bude ten pátý
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Logickým pokračováním by byla kandidatura nějakého komunistického ministra vnitra, jestli nějaký dosud žije a je svéprávný:-)
I když třeba v Pennsylvanii byl nedávno do sněmovny reprezentantů mrtvý kandidát zvolen:)
I když třeba v Pennsylvanii byl nedávno do sněmovny reprezentantů mrtvý kandidát zvolen:)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
https://prazska.drbna.cz/z-kraje/praha- ... .sznhp.box„Dlouhodobě neutěšený stav kolem betonárny vede zcela oprávněně k mnoha stížnostem místních obyvatel. Betonárna zvyšuje hluk a množství prachu, který výrazně ovlivňuje životy lidí v přilehlém okolí. Zátěží jsou rovněž nákladní auta pohybující se po území městské části. Příjezd do betonárny kříží jednu z nejvytíženějších cyklostezek Prahy a komplikuje její provoz a zvyšuje riziko kolize. Věřím, že to se teď zlepší,“ uvedl v tiskové zprávě místostarosta Prahy 8 Radomír Nepil (ANO).
No jak si může někdo dovolit míchat beton a u toho křížit zrovna cYkLoStEzKu...
Z článku hlavně moc nechňápu, jak se s nima jako "domluvili".
Já bych se na ukončení provozu svojí fabriky, kdybych ji sám ukončit nechtěl, rozhodně s nějakým městským pohůnkem nedomlouval. A nebo by to bylo kurevsky drahý. Chystá osmička nějakou vééélkou stavbu?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Autoškolák
Chce to číst pozorně. Betonárka je v pozici nájemce pozemku a pronajímatele zastupuje městský pohůnek.Stepan píše: ↑úte 21 lis 21:43https://prazska.drbna.cz/z-kraje/praha- ... .sznhp.box„Dlouhodobě neutěšený stav kolem betonárny vede zcela oprávněně k mnoha stížnostem místních obyvatel. Betonárna zvyšuje hluk a množství prachu, který výrazně ovlivňuje životy lidí v přilehlém okolí. Zátěží jsou rovněž nákladní auta pohybující se po území městské části. Příjezd do betonárny kříží jednu z nejvytíženějších cyklostezek Prahy a komplikuje její provoz a zvyšuje riziko kolize. Věřím, že to se teď zlepší,“ uvedl v tiskové zprávě místostarosta Prahy 8 Radomír Nepil (ANO).
No jak si může někdo dovolit míchat beton a u toho křížit zrovna cYkLoStEzKu...
Z článku hlavně moc nechňápu, jak se s nima jako "domluvili".
Já bych se na ukončení provozu svojí fabriky, kdybych ji sám ukončit nechtěl, rozhodně s nějakým městským pohůnkem nedomlouval. A nebo by to bylo kurevsky drahý. Chystá osmička nějakou vééélkou stavbu?
HmP neni Praha 8 a presne o tom ten clanek je… pozorne
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... s-40452040
jako nevim, ale tohle je už fakt trochu divný. 70%. to asi nebude na dph
jako nevim, ale tohle je už fakt trochu divný. 70%. to asi nebude na dph
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť všechny základní potraviny, vyjmenované v tom seznamu, ovlivňuje Agrofert, který z celého článku nemá akorát prodejní řetězec. Jinak má úplně všechno - od hnojiv a půdy počínaje, až po zpracování.
A samozřejmě, ten prodejce si chce také udělat svých 100 a více %.
A jak mi tuhle říkal majitel jiné velké drůbežárny: Andrej určuje ceny. Já nemůžu prodávat kuřecí prsa za 99, když on je dává za 139. A vlastně ani nechci.
A samozřejmě, ten prodejce si chce také udělat svých 100 a více %.
A jak mi tuhle říkal majitel jiné velké drůbežárny: Andrej určuje ceny. Já nemůžu prodávat kuřecí prsa za 99, když on je dává za 139. A vlastně ani nechci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to je pro něj ještě lepší jak ovlivňování médií
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw