Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
tuhle statistiku bych asi nebral jako bernou minci...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jasně, Fiala si udělá svoji statistiku, jako u energií. On přece ví, že je nejlepší
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Dyť těch 78% nesouhlasu je úplně legit.
Stačí se podívat na počty voličů, nikoliv %, ve volbách. Že má Fiala v koalici většinu ve sněmovně ani omylem neznamená, že si jeho vládu přála většina.
SPOLU s PirátoStanem dohromady 2,3mio hlasů.
Voliči ANO (1,45mio), SPD (0,51mio) socanů (250k), komunistů (200k), přísahy (251k) proti tomu. Už tady je v prdeli a "ztrácel" už ke dni voleb. Jakože to ani 50 na 50 nebylo.
Trikolora se Soukromníkama (150k) taky pryč. Trikolora u SPD, Soukromníci opravdu z fialovo "zodpovědné" politiky nadšeni nebudou.
No a kolik voličů si nasral z vlastní stáje se dá jenom odhadovat. Ale je nás, i tady, docela dost
Mě jenom pořád fascinuje, jak se pan profesor dokázal v aspiraci na koryto a následně u koryta změnit.
Nějaké "nezvyšování daní" je úplně čajíček...
https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ
https://www.instagram.com/p/CvXQcf2sYpk/
Stačí se podívat na počty voličů, nikoliv %, ve volbách. Že má Fiala v koalici většinu ve sněmovně ani omylem neznamená, že si jeho vládu přála většina.
SPOLU s PirátoStanem dohromady 2,3mio hlasů.
Voliči ANO (1,45mio), SPD (0,51mio) socanů (250k), komunistů (200k), přísahy (251k) proti tomu. Už tady je v prdeli a "ztrácel" už ke dni voleb. Jakože to ani 50 na 50 nebylo.
Trikolora se Soukromníkama (150k) taky pryč. Trikolora u SPD, Soukromníci opravdu z fialovo "zodpovědné" politiky nadšeni nebudou.
No a kolik voličů si nasral z vlastní stáje se dá jenom odhadovat. Ale je nás, i tady, docela dost
Mě jenom pořád fascinuje, jak se pan profesor dokázal v aspiraci na koryto a následně u koryta změnit.
Nějaké "nezvyšování daní" je úplně čajíček...
https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ
https://www.instagram.com/p/CvXQcf2sYpk/
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: někdy máš pěkně hloupé reakce, to ti povím.
Nejsem žádný jeho fanda, ale alespoň nepodléhám debilní vlně antifiala za každou cenu.
Nejsem žádný jeho fanda, ale alespoň nepodléhám debilní vlně antifiala za každou cenu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Coz jerry, ale stepan se uplne zblaznil mam pocit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
A tos vyvodil z té prosté aritmetiky nebo z těch videí?
Tu matematiku k "proč může být 78% nesouhlas s fialovou vládou klidně reálný" už lépe vysvětlit neumím. Snad si pouze dovolím podotknout, že neznám osobně jediného voliče ODS, který by byl spokojený s tím, co Fialova vláda předvádí. S vyjímkou těch, kteří si vzestupem ODS do vlády pomohli k lepším funkcím. A že takových znám hodně.
+ zahraniční politiku obecně považuje za OK většina z nich, vč. mě. Ale to je sakra málo.
Ta videa klidně ano. Přijde mi, že co si pan profesor nechal narůst vlasy, má na spoustu věcí dramaticky odlišné názory a pohledy než měl jako opoziční plešoun. A je to tak daleko od sebe, až se musím ptát, co ho k té změně přimělo.
Já totiž nevěřím ani na kecy o "mladických nerozvážnostech". Ať už se jimi ohání Petr Pavel nebo Ivan Bartoš. A že by chlap mezi 50-60 tak dramaticky "otáčel", se mi jeví až úplně nepravděpodobný
Tu matematiku k "proč může být 78% nesouhlas s fialovou vládou klidně reálný" už lépe vysvětlit neumím. Snad si pouze dovolím podotknout, že neznám osobně jediného voliče ODS, který by byl spokojený s tím, co Fialova vláda předvádí. S vyjímkou těch, kteří si vzestupem ODS do vlády pomohli k lepším funkcím. A že takových znám hodně.
+ zahraniční politiku obecně považuje za OK většina z nich, vč. mě. Ale to je sakra málo.
Ta videa klidně ano. Přijde mi, že co si pan profesor nechal narůst vlasy, má na spoustu věcí dramaticky odlišné názory a pohledy než měl jako opoziční plešoun. A je to tak daleko od sebe, až se musím ptát, co ho k té změně přimělo.
Já totiž nevěřím ani na kecy o "mladických nerozvážnostech". Ať už se jimi ohání Petr Pavel nebo Ivan Bartoš. A že by chlap mezi 50-60 tak dramaticky "otáčel", se mi jeví až úplně nepravděpodobný
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan tu jen (re)prezentuje pohled středně velkejch podniků. Vosery, kterých ty si jako švarc osvč nevšimneš a mě se v corpu projeví drobným zvýšením alokací jemu/jim reálně ujídají z talíře.
To samé kontroly, audity, hlášení, reporty, esg, nový zákoník práce...
Mnoho lidí od nové vlády slibovalo změnu. Reálně se situace přinejlepším nezměnila.
2.9T RWD
Dal jsem odkaz na statistiku a ty jsi jí bez jakéhokoliv relevantního podkladu zpochybnil. Když něco rozporuji, měl bych doložit důvody a ne jen domněnku. Stepan nahodil čísla, podle kterých statistika může sedět. Máš jiná čísla?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Relevantní důvod na zpochybnění statistiky vyslovil již velmi dávno sir Winston Churchill. A platí to dodnes.
HM: souhlas s jedinou výjimkou. Dosti se omezily/zastavily dotace pro Agrofert.
Ale to je hodně málo.
HM: souhlas s jedinou výjimkou. Dosti se omezily/zastavily dotace pro Agrofert.
Ale to je hodně málo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
BOBe, touto opravdu věcnou argumentací jsi mě úplně položil Očekával jsem něco ve stylu jiná data, kterými přebíješ logické procentní zdůvodnění Stepana.