Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
mattonecz
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od mattonecz »

no sputnika nebo co to bylo byla fakt škoda :D na svk to může být třeba deníkN, že
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

jj, takže když vláda zakazuje weby, který nemám rád, tak je to OK, ale když zakazují weby, který rád mám, tak to OK není? :-) Tak ještěže máme vskutku osvícené vladaře, kteří za nás rozhodou, co je správně a my už se přemýšlením nebudeme muset obtěžovat.
...a když přišli pro mě, nebylo už nikoho, kdo by křičel.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Ty to priste hodis Spd nebo pro? :D kdyz myslis ze tu ma fungovat russkem placeny weby sirici bullshit..
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

jestli tohle nebo ČT neni prilis rozdil, ja jsem pro at tu funguje cokoliv. Hlavne at tu neni nikdo, kdo mi bude rikat, co je pro me dobre.
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Brus píše: pon 02 říj 05:49 Hlavne at tu neni nikdo, kdo mi bude rikat, co je pro me dobre.
+1

Ať si tu funguje co chce. Cokoliv je lepší než společnost, kde vláda rozhoduje o tom, jaký informace můžeš dostávat. I když se ti to zrovna hodí, protože tvoji oblíbenci na seznam cenzurovaných nepatří. Ono to se může velmi rychle otočit.
Zajišťovací příkazy taky Babiš nevymyslel a historicky mohlo třeba jít o docela zajímavý / užitečný nástroj. Stačí drobná změn v režimu a najednou všichni litují, že stát tu pravomoc vůbec dostal.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

V zemi, kde se netoleruje jiný než vládní názor, jsem prožil mládí. Pak byla dvě desetiletí svobody slova. A na "stará kolena" zase slyším, že je jen jediný správný názor. Ale lidi je nakonec stejně jako tenkrát pošlou do propadla dějin.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

to sou strašný kecy :D je rozdíl mezi názorem a cílenou lží placenou nepřátelskou zemí.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

a o tom, co je "cílená lež" a "placená nepřátelskou zemí" bude rozhodovat kdo?
dědek říkal, jak na poli sbíral mandelinky, toho času prý nasazené západními imperialisty :-)
A když si přečtu výplody Rakušana nebo Michálka, t.č. členů vládnoucích partají, a nějaké články z období 68-89, neshledávám v jejich projevu mnoho rozdílů.

Edit:
Stepan píše: čtv 22 pro 08:22 https://www.help.senate.gov/imo/media/d ... 102722.pdf

Based on the analysis of the publicly available information, it appears reasonable to conclude that
the COVID-19 pandemic was, more likely than not, the result of a research-related incident. New
information, made publicly available and independently verifiable, could change this assessment. However,
the hypothesis of a natural zoonotic origin no longer deserves the benefit of the doubt, or the presumption
of accuracy.
To, co oni tady naznačují, je na stránkách Ministerstva vnitra uvedenou jako 3. nejčastější dezinfo:

https://www.mvcr.cz/chh/clanek/koronavi ... eleni.aspx

=))
Todle si tady jen tak, už podruhé, odložím :ymdaydream:
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

ano, správný dotaz : jak se Mattonecz staví k cílené lži placené vlastní zemí?
Pravda vyděsí
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Stepan píše: To, co oni tady naznačují, je na stránkách Ministerstva vnitra uvedenou jako 3. nejčastější dezinfo:

https://www.mvcr.cz/chh/clanek/koronavi ... eleni.aspx

=))
Ďábel je v detailech.

Jako tvrzení k vyvrácení se nepoužije např. realistické prohlášení
"původ viru je z laboratorního výzkumu"

Ale mnohem extrémnější a specificky komplexní vyjádření jako
"virus byl vyvinut jako biologická zbraň na objednávku Billa Gatese"

A najednou každý kdo naznačí že virus nevznikl přirozenou evolucí je dezinformátor věřící na chemtrails.
Je to sice argumentační faul na úrovni mateřské školky ale účel to splní

Než na světovládu jsem zvyklý věřit spíše na chamtivost kombinovanou s neschopností.
Treba že se na půdě USA neproveditelný “gain of function” výzkum vyvedl do Číny aby peníze tekly správným kanálem. Konkrétní okolnosti této aktivity můžou být všelijaké, výsledek jsme ale zažili.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Odpovědět