Rychlodotazy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
jj, je to francouz...ale diesel do toho rvou nějakej japonskej...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Poznáte někdo co je to za auto? To není hádanka, jen to nevím
Ok, díky moc . Je to teda Scénik rv 2003+
jak je to s rakouskýma semaforama a blikající zelená, oranžová ? na oranžovou už se nesmí? nebo je to jako u nás a ta blikající zelená jen upozorňuje na konec zelené?
Pravda vyděsí
Jak na tom jsou motory 2.5 CRD, které se montovaly do Voyagerů rv 2001+? Mám známého co by šel do Voyageru no nic o tom motoru neví. Jaká je šance odpadnutí turba? Něco na co si dávat pozor? Co hned při první návštěvě zkontrolovat?
Brus: blikání je upozornění na blížící se konec zelené.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Arkis: Pokud mě paměť neklame, tak je to motor od VM motori a spolehlivostí příliš neoplýval. V Jeepech se na něm kazí snad úplně všechno. Turbo je asi ten nejmenší problém. U Voyagera by to mělo být lepší, protože se tolik nenadře.
Co jsem slyšel, tak pokud se ten motor šetří, tak přežije strašně dlouho. Pokud se k němu majitel (předchozí majitelé) pěkně nechovali, může to být kasička, která stráví více času v servisu než na silnici.
To samozřejmě platí asi o každém motoru, ale o tomhle obzvlášť.
Co jsem slyšel, tak pokud se ten motor šetří, tak přežije strašně dlouho. Pokud se k němu majitel (předchozí majitelé) pěkně nechovali, může to být kasička, která stráví více času v servisu než na silnici.
To samozřejmě platí asi o každém motoru, ale o tomhle obzvlášť.
2.9T RWD
No, my sme se zatím byli podívat na jednoho Voyagera v Brně. Najeto údajně 166t km. Pán byl tak ochotný že nám s ním vyjel do uličky, takže sme si ho mohli celý projít. Interiér celkem OK, klima slabší, motor neklepal akorát se ozývaly divné zvuky od řemenu. Z výfuku šel jen teplý vzduch, žádná barva ani smrad (což mě teda překvapilo). Auto je z Itálie a má slunkem ožraný lak na pravé straně.