Koronavirus
Re: Koronavirus
jj, protože místo toho, abych dělal s Čechem, kterýho naberu na ulici, tak se jebu s Ukrajincem, kterýho sem tahám buď přes státní víza půl roku nebo přes jinou organizovanou mafii a v konečným důsledku mě stojí to samý co Čech.
Výsadou UKR dávno není to, že jsou levný. Ale že vůbec jsou.
Výsadou UKR dávno není to, že jsou levný. Ale že vůbec jsou.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Je to pravda, český zaměstnavatelé berou co je, protože až dosud byla zaměstnanost tak nízká, že nebylo kde brát. Kvalita pracovníků z východu, myslim tim kvalita odvedené práce je někdy rozporuplná a často se to po nich musí opravovat a nakonec to je pak ještě dražší než kdyby zaplatili např. českýho obkladače nebo malíře. Z osobní zkusenosti vim, ze na stavbe zustavaj nejdyl Češi nebo Slováci, Ukrajinec si odkroutí to svý jde na ubytovnu.
Mám otázku (na kterou mi Bureš asi odpoví až skončí dnešní zasedání vĺády na kterém mají zakázat CZ pendlerům jezdit za prací ven z Kocourkova): Já mám opačný problém - ke mně jezdí denně za prací ze SK - ty taky zakážou?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to se ho až tolik netýká...to opatření je kvůli tomu, že když pendler dojde dom, má být doma v karanténě a nechodit ven...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
https://www.novinky.cz/zahranicni/koron ... paign=null
"Rychlotesty z Číny mají chybovost 80 procent, tvrdí hygienici"
Není lepší si hodit mincí?:-)
"Rychlotesty z Číny mají chybovost 80 procent, tvrdí hygienici"
Není lepší si hodit mincí?:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, minimálně je to stejné
Jestli tohle Burešovi nezlomí vaz, tak je to fakt s tímto národem hodně velký špatný...
Jestli tohle Burešovi nezlomí vaz, tak je to fakt s tímto národem hodně velký špatný...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Rychlotesty byly objednány i v Německu. Tamní vláda fabriku "znárodnila" a vše jde na německý trh. Takže i v EU je bratrská pomoc stejná jako v bývalé RVHP. Jak se říkávalo, raději se rozdělit hezky na půl než bratrsky se SSSR.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono CZ vláda také zakázala vývoz roušek a respirátorů...poté, co centralizovala nákup a na domácí dodavatele se vyjebala.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time