Lyžárna
Re: Lyžárna
Dneska jsem se probíral mobilem a tohle na mě vykouklo, to byla pohoda... Potěr už byl doma s manželkou, na kopci skoro nikdo a pak hned na pivko .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
kde je na Stubaii takova cesta?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
není, tohle je z výletu o údolí vedle na Timmelsjoch, to jsem teď trochu mystifikoval, ale krásně je tam taky
SSS - vdechne tě do života
aha, jsem si rikal, ze bych si za ta leta, co tam jezdime, nevsiml.
Timmelsjoch mam na seznamu, kam se nekdy vydat. stoji za to?
Timmelsjoch mam na seznamu, kam se nekdy vydat. stoji za to?
Autoforum.cz
já ty Alpské cestičky miluju takže mě to za to stálo, ale je to tam místy úzké na jedno auto a spousta trotlů řidičů (platí to o italské straně). Já třeba zastavil u svodidla snad jeden centimetr od něj a těch blbců co nedokážou z protisměru najet blíž ke krajnici jedoucí metr od ní tam bylo dost (němci a italové všechno), kroutil sem hlavou kolik neschopných lidí tam je + tam bylo spousta motorkářů co v tom provozu co byl lítali nahoru jak na závodech..
Silnice a výhledy jinak super.
Ještě mi pak Skype napsal o silnici k Söldenskému ledovci a je to až do 2810m a ještě o jedno údolí západně vedle je Kaunertaler gletscherstrasse 2750m která dle foto vypadá taky parádně - ovšem ne na závodění. Určitě se tam pojedu někdy podívat
Silnice a výhledy jinak super.
Ještě mi pak Skype napsal o silnici k Söldenskému ledovci a je to až do 2810m a ještě o jedno údolí západně vedle je Kaunertaler gletscherstrasse 2750m která dle foto vypadá taky parádně - ovšem ne na závodění. Určitě se tam pojedu někdy podívat
btw. cestou zpět z Itálie jsem to vzal přes JaufenPass 2094m a taky paráda..
nechybi ti na tech cestach trochu kone?
Autoforum.cz
Prave sem premyslel s cim bych tam chtel jet kdybych mel neomezenej rozpocet (a jistotu nulovyho provozu)...nejlip se tam bude citit asi neco jako Caterham, ale zase by to nemuselo dopadnout dobre v pripade nejake chyby
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
chyběj
teď jsem byl Corollou Versem a jako náhrada by byla nejlepší O3 RS bohužel musí být diesel.. (a velký kufr)
ani SSS jsem letos nestihl nikde moc v horách "provětrat"
teď jsem byl Corollou Versem a jako náhrada by byla nejlepší O3 RS bohužel musí být diesel.. (a velký kufr)
ani SSS jsem letos nestihl nikde moc v horách "provětrat"